NAJBIZARNIJE UBISTVO IKADA POČINJENO U SRBIJI! Metak sudbine! OVO SE DEŠAVA JEDNOM U MILIJARDU SLUČAJEVA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.11.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbizarniji zločin ikad počinjen u Srbiji svakako je jedan iz devedesetih godina koji se dogodio na jugu Srbije.

NAJBIZARNIJE UBISTVO IKADA POČINJENO U SRBIJI! Metak sudbine! OVO SE DEŠAVA JEDNOM U MILIJARDU SLUČAJEVA! (VIDEO)

Foto: Pixabay

Naime, tada je muškarac usled ljubavnog čina sa svojom ljubavnicom u njenoj kući iznenada počeo da se previja od bolova i gubi svet, a žena je, uprkos mogućim posledicama po svoj brak, odlučila da pozove Hitnu pomoć.

Muškarac je pre nego što je u bolnici izdahnuo, jedino uspeo da izgovori da ga užasno boli stomak

Odlučeno je da se obavi obdukcija. Obducenti spoljašnjim pregledom tela nisu istanovili ništa sumnjivo, ali sudaljim pregledom ustanovili da su muškarci iskidani svi unutrašnji organi. Potom su u donjem delu trbuha pronašli projektil.

Tada nastaje panika, jer kod muškarca nije ustanovljena ulazna rana i postavilo se pitanje - odakle je metak ušao u telo čoveka.

Šokiran ovim otkrićem, obducent je pozvao kolege u pomoć. Telo se još jednom pregleda detaljno i stariji obducent otkriva malu ranicu na analnom otvoru žrtve. Utvrđeno je da je smrtonosno zrno upravo kroz taj deo tela uletelo u stomak nesrećnog ljubavnika.

Počela je, naravno, istraga. Prva osumnjičena za ubistvo bila je ljubavnica koja je rekla da sa zločinom nema nikakve veze. Drugi na udaru našao se nesrećni muž žene, ali čovek, koji nije ni pretpostavio da mu žena ima drugog, imao je jak alibi - bio je na poslu u trenutku zločina!

Na ženinim rukama nije bilo ostatka barutnih čestica, a i policajci su došli do zaključka da, da je i bilo problema između nje i ljubavnika, da ga nikad ne bi ubila u svojoj kući. 

Najore od svega je što, posle detaljnog pregleda sobe, nije uočen ni jedan trag koji bi ukazivao da je u toj sobi pucano ili da je počinjeno ubistvo.

Pozvani su najveći stručnjaci iz domena forenzike iz Beograda. Krenuli su bukvalno centimetar po centimetar prostora da istražuju i - upornost je dala rezultat. Kako je postojala pretpostavka da je metak uleteo kroz prozor pošto je u vreme odnosa dvoje ljubavnika on bio otvoren. Uskoro je uočeno na zavisi, koja je bila inače mrežasta, da su dva okca te zavese bila pokudana. 

Sad se policija našla na velikom zadatku - kako i gde naći osobu koja je taj metak ispalila?!

Međutim, uskoro se ispostavilo da je život muškarca bez mrlje, ako se izuzme izlet sa udatom ženom u čijoj kući je skončao, i da niko nije imao razloga da ga ubije.

Počela su ispitivanja meštana sela da li je neko tog dana pucao, ali svaki pokušaj da otkriju počinioca bio je bezuspešan.

Pošto u mestu u kom se tog kobnog dana desio nesrećni slučaj nije bilo nikakve pucnjave, inspektori su otišli u susedno selo gde su čuli da je od jednog informaciju koja im je bila prvi trag ka rešavanju zločina.

Rukovodeći se tragovima, istraga inspektore odvodi do jedne kuće gde su zatekli domaćina, inače vojnog penzionera. Pitali su ga da li ima oružje i kad ga je koristio. Domaćin im je odgovorio da je baš tada čistio pištolj, a da je pre toga ispalio metak u vazduh.

Forenzičari su, tada, ispitali metak pronađen u telu muškarca sa njegovim oružjem. Pronašli su da je muškarac pogođen u sred seksualnog čina ubijen iz tog pištolja.

Naime, projektil koji je usmrtio muškarca u sred ljubavnog čina, putovao je kilometre i slobodnim padom završio je u analnom otvorzu u telu nesrećnog čoveka.

Policija je tada ocenila da je verovatnoća da neko strada na ovaj način ravna nuli, ali da se to ipak dogodilo.

Vojni penzioner osuđen je na ubistvo iz nehata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Suvi

22.11.2021 14:18

Bezveze covek da robija ...

Ljiljana

23.12.2021 19:11

Covek bas nije imao srece uzask