EPILOG KRVAVOG ZLOČINA U LESKOVCU: Ekspresna reakcija policije, UHAPŠEN MLADIĆ (16)

Autor: Republika

Hronika

22.11.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, brzom akcijom, uhapsili su šesnaestogodišnjaka iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, dok će protiv njegovog vršnjaka podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je učinio krivično delo učestvovanje u tuči.

EPILOG KRVAVOG ZLOČINA U LESKOVCU: Ekspresna reakcija policije, UHAPŠEN MLADIĆ (16)

Foto: instagram.com/printscreen

Šesnaestogodišnjak se sumnjiči da je noćas ubo nožem u stomak dvadesettrogodišnjeg sugrađanina, dok ga je njegov vršnjak udario pesnicom u glavu, nakon što su se na ulici verbalno sukobili sa njim, saopštio je Policijska uprava Leskovac.

Dvadesettrogodišnjak je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Mediji su prethodno javili da je dvadesettrogodišnji tehničar Doma zdravlja iz Leskovca izboden sinoć kada se vraćao sa posla iz smene u kovid ambulanti.

Mladić je nožem uboden u donjem delu stomaka. On je hitno operisan, ali nema oštećenih organa i nalazi se van životne opasnosti, preneo je RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading