IZVLAČIO SAM MU KRV SVOJIM USTIMA DA SE NE BI UGUŠIO: Otac ispričao potresne detalje ubistva dečaka na pešačkom prelazu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjem suđenju Lazaru Galiću za saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao dečak Stefan Balić saslušani su njegov otac Mihajlo i devojka koja je bila očevidac.

IZVLAČIO SAM MU KRV SVOJIM USTIMA DA SE NE BI UGUŠIO: Otac ispričao potresne detalje ubistva dečaka na pešačkom prelazu

Foto: Privatna arhiva

Stefan Balić

- Sinovi su išli iza mene. Nisam imao običaj da ih držim za ruku. Na polovini pešačkog prelaza odjednom sam osetio udarac automobila koji me je okrenuo za 90 stepeni, i ispala mi je jedna patika ali  sam ostao nogama.

Okrenuo sam se da tražim dečake, ali ih nije bilo,pa sam ih dozivao. Odjednom sam ugledao Stefana kod autobuske stanice na kolovozu, kako leži. Pritrčao sam mu i video da mu šiklja krv i iz nosa i iz usta . Počeo sam da mu izvlačim krv svojim ustima, da se ne bi ugušio. Zenice su mu bile proširene, a to nije dobar znak, i znači da ima frakturu lobanje - ispričao je očajni otac.

Kako je rekao ljudi su se već okupili i zvali Hitnu, pa sam vikao da nađu Luku.

- Jedna žena mi je doviknula da je on dobro i nastavio sam da reanimiram Stefana. Zatim su došle dve Hitne, jedna za Stefana, druga za mene i Luku. Stefan je bio klinički mrtav, ali su ga reanimirali i preminuo je posle četiri dana - rekao je dečakov otac, koji je zaposlen kao medicinski radnik u Hitnoj pomoći.

 

Republika

Foto: Republika

Hapšenje Lazara Galića

Galićev advokat Žarko Jeknić opet je tražio ukidanje pritvora, tvrdeći da je Lazar u njemu samo zbog pritiska javnosti, ali sudija to nije odobrila.

Neutešni Stefanov otac rekao je novinarima ispred suda da ne može da daje izjave  i da će to uraditi na kraju sudskog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

22.11.2021 12:22

Dozivotna robija! Za ovakve divljake!!!