TUKAO GA DO SMRTI ZBOG 10.000 DINARA: Potresna ispovest sestre mladića ubijenog u Negotinu! ZA ZLOČIN SAZNALA OD DRUGARICE!

Autor:

Hronika

21.11.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubio mi je brata zbog 10.000 dinara, znali su da smo imućni, kaže Tanja, sestra ubijenog Ivana Đorđevića (29), kojeg je 10. novembra u školskom dvorištu u Negotinu do smrti pretukao osumnjičeni J. P. (18).

TUKAO GA DO SMRTI ZBOG 10.000 DINARA: Potresna ispovest sestre mladića ubijenog u Negotinu! ZA ZLOČIN SAZNALA OD DRUGARICE!

Foto: ST/N. MANDIĆ/www.profimedia.rs/Privatna arhiva

Ivan Đorđević ubijen u Negotinu

Naime, Ivan je imao cerebralnu paralizu, zbog koje je otežano šetao i govorio. Kako ističe Tanja, svi udarci te kobne večeri bili su mu zadati u predelu glave, prenosi portal Telegraf.

- Bio je tako brutalno pretučen da je imao fleku na mozgu, a 24 sata posle smrti i dalje je krvario iz usta, dok je na ruci imao samo jednu modricu. Motiv ubistva je bio to što je J. P. mom bratu dugovao 10.000 dinara, čak mu je pretio da će da ga ubije zbog toga. Imali smo tu sreću da je njegov laptop bio uključen, pa je policija fotografisala njihovo dopisivanje i pretnje osumnjičenog - rekla je Tanja.

Treća smrt u porodici

Kako kaže Tanja, ne zna kako da preboli tri smrti koje su je zadesile za manje od godinu dana.

- To nam je treća smrt u porodici za devet meseci. Preminuo mi je deda, pa tata i sada mi je ubijen brat. Ja sam mesec dana nakon tatine smrti izgubila bebu. Sada sam u sedmom mesecu trudnoće i ne mogu da dođem u Negotin, ali ću da se borim za pravdu na sve načine na koje mogu - rekla je Ivanova rođena sestra.

Ona je takođe ispričala da je za jezivu smrt brata saznala preko drugarice.

MNOGO SUMNJI

- Poslednji kontakt smo imali oko 18.20. Prvo se nije javio na telefon, a potom mi je poslao poruku da proveri zašto sam ga zvala. Odgovorila sam da sam htela da proverim da li je bezbedno stigao. Nakon toga sam izgubila kontakt s njim. Za njegovu smrt sam saznala tako što mi je prijateljica poslala vest da je u Negotinu ubijen mladić koji ima hendikep, verujući da se radi o njemu - objasnila je potresena Tanja.

Mnoge sumnjive okolnosti bune sestru nastradalog, između ostalog i činjenica da je Ivan poslednji put viđen na Vajberu deset sati nakon smrti.

- J. P. pozvao je Hitnu pomoć i pobegao, a pronađen je iste večeri krvave odeće i ruku, međutim, neko je očistio mesta zločina. Kada je tetka otišla s policijom u stan da uzmu otiske, nađeni su telefon i laptop. Jedna soba je bila ispreturana. Ne mogu da garantujem da je neko ušao nešto da traži, možda je sam ostavio sobu u haosu, ali to mi budi sumnju. Ne verujem da bi izašao bez telefona jer je prijateljima javio gde ide i rekao da će im se javiti ako nešto pođe po zlu. Pritom, nestao je njegov ključ stana, koji i dalje nije pronađen. Na stolu je bila i lična karta - kaže Tanja.

U zločinu učestvovalo više njih?

Kako dodaje Ivanova sestra, sumnja da je bilo više počinilaca jer joj je rečeno da je policija pozvana s još jednog broja te kobne noći i da je rečeno da je nađeno telo iza škole. Međutim, taj broj nije identifikovan.
- Ne mogu da tvrdim, ali sumnjam da ga je napalo više njih. Moj brat je bio visok skoro 190 centimetara, bio je krupan dečko, nisu mogli tek tako da ga obore. Možda se plašio da kaže da mu preti opasnost - dodaje ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mickey

22.11.2021 09:55

Električna stolica kao kazna i primer drugim zločincima šta ih čeka!