PUCNJAVA ISPRED PREPUNOG KLUBA NA SENJAKU: Radovac ubijen u tuči ispred "Nane"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Savković (27) pogođen je u grudi i stomak. U obračunu ranjen i Adi I. (29) iz Banjaluke. Policija traga za ubicom.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Upucan vođa navijača, dve osobe ranjene

Aleksandar Savković (27), jedan od vođa navijača FK Rad, ubijen je, a dve osobe su povređene u tuči i pucnjavi koja se preksinoć odigrala ispred kluba "Nana" u Ulici Koste Glavinića na Senjaku.

Kako Srpski telegraf saznaje, policija je identifikovala mladića koji je pucao i za njim se traga.

Umro u bolnici

Obračun dve grupe mladića odigrao se oko 5.40 ujutru. Osim Savkovića, koji je podlegao povredama u bolnici, u pucnjavi je ranjen i Adi I. iz Banjaluke (29), dok je deblji kraj u tuči zadobio Kotoranin Stevan I. (29).

- Svi učesnici incidenta u kome je stradao Savković bili su gosti u lokalu. Ubijeni je sedeo sa svojim društvom u separeu kada je došlo do svađe sa drugom grupom gostiju. Sukob se nastavio ispred lokala, a učestvovalo je pet momaka koji su bili sa Savkovićem i desetak s druge strane. Započela je tuča, da bi u jednom trenutku jedan od učesnika svađe potegao pištolj i počeo da puca. Savković i Adi I. su pogođeni, Savković u stomak i grudi, a Adi I. u stomak - rekao je sagovornik Srpskog telegrafa.

Na lice mesta ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć, ali nisu zatekli teško ranjenog Savkovića, koga su prijatelji ubacili u taksi i prevezli do Urgentnog centra.

- Savković je podlegao povredama u sali za reanimaciju sat vremena kasnije. Kobna je bila povreda u grudima, a Adi I. je zadobio prostrelnu ranu trbuha, zbog čega je zadržan u šok-sobi. Stevanu I. konstatovane su masnice i oguljotine na licu i glavi i on je pušten na kućno lečenje - saznajemo u Urgentnom centru.

Sa Savkovićem u društvu bili su i Marko B. i Miloš N. iz Beograda, kao i Kotoranin Aleksandar L. Policija je obavila razgovor s njima, kao i sa zaposlenima u klubu i gostima koji su videli kada je izbio sukob. Ispitivanje svedoka trajalo je nekoliko sati.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Savković je podlegao povredama u sali za reanimaciju

Istraga

- Policija radi na utvrđivanju identiteta svih učesnika tuče, kao i razlog zbog čega je došlo do sukoba između dve grupe mladića. Ispituje se da li je u pitanju pijanstvo ili je sukob izbio zbog nekih neraščišćenih računa odranije, što je verovatnije jer Savković ima debeo dosije - kaže izvor našeg lista.

Sve pucnjave ispred "Nane"
1984. Đorđe Božović Giška teško je ranio poznatog mafijaša Ranka Rubežića ispred kluba "Nana"
1990. Darko Ašanin i Vesko Vukotić ubili boksera Andriju Lakonića
1992. Maskirani napadači kalašnjikovima zapucali na porše Aleksandra Kneževića Kneleta, ali je on uspeo da se spase tako što se sakrio pod volan
2013. Mirko M. (28), državljanin Crne Gore, teško je ranjen u pucnjavi ispred ovog kluba na Senjaku
2014. Trojica mladića povređena su u vatrenom obračunu dve grupe momaka koji je izbio ispred kluba "Nana"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading