"MOJ SIN JE VISIO NA UŽETU OBEŠEN, SRCE JE HTELO DA MI ISKOČI" Majka dečaka koji se obesio u potkorvlju porodične kuće u Donjem Dobriću ne može da dođe sebi od tuge

Autor: Republika

Hronika

19.11.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kapiji rodne kuće dečaka I. N. (13), iz Donjeg Dobrića, koji se obesio juče, osvanula je umrlica koja cepa srce.

"MOJ SIN JE VISIO NA UŽETU OBEŠEN, SRCE JE HTELO DA MI ISKOČI" Majka dečaka koji se obesio u potkorvlju porodične kuće u Donjem Dobriću ne može da dođe sebi od tuge

Foto: Photo by Eva Blue on Unsplash

Samoubistvo

 

- Ispustio je svoju plemenitu dušu dana 18.11.2021. godine u 13-oj godini života. Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se u petak, 19.11.2021. godine u 13 časova na groblju u Donjem Dobriću - piše na umrlici.

Trinaestogodišnji dečak iz Donjeg Dobrić, kod Loznice, obesio se sinoć u nedovršenom potkrovlju porodične kuće.

Dečak se, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen - rekla je dečakova majka, piše "Telegraf".

- Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce domah da mi iskoči! - rekla je utučena žena.

Pre nepunih godinu dana, je nestao tri godine mlađi brat preminulog dečaka. Tražilo ga je, gotovo dva dana, čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađen je, kako spava u senu pored kuće. Roditelji petoro dece žive od nadnice.

Podsećamo, brat nastradalog dečaka je, prema rečima roditelja, rekao da su ga deca zadirkivala u školi, a majci je kazao da se uplašio nakon što je učitelj poručio da roditelji dođu u školu, te da je to možda razlog zbog kog se sakrio.

Deca su, kažu komšije, vredna i radna. Nije rasvetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dečak iz ove kuće krio, a usledila je, sada tragedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading