MAJKA PRONAŠLA OBEŠENOG SINA U POTKROVLJU KUĆE! Detalji užasne tragedije kod Loznice: Jauci nesrećne žene odzvanjali selom

Autor:

Hronika

18.11.2021

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvanaestogodišnji dečak iz Donjeg Dobrić, kod Loznice, obesio se večeras u nedovršenom potrkovlju porodične kuće.

MAJKA PRONAŠLA OBEŠENOG SINA U POTKROVLJU KUĆE! Detalji užasne tragedije kod Loznice: Jauci nesrećne žene odzvanjali selom

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dečak se, kako saznaju Novosti, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen - rekla je dečakova majka D.N.

- Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce domah da mi iskoči! - rekla je za Novosti D.N.

Majka je zajaukala. Čulo se na sve strane. Komšije su pozvali su Hitnu pomoć Doma zdralja u Loznici, koja je stigla brzo. Lekari su pokušavali više od pola sata da renimiraju dečaka, ali ispostavilo se, na žalost, da pomoći nema.

Porodica i čitavo selo tuguju. Crne slutnje porodici zadesile su pre nepunih godinu dana, kada je nestao pokojnikov tri godine mlađi brat. Tražilo ga je, gotovo dva dana, čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađene je, kako spava u senu pored kuće. Roditelji petoro dece žive od nadnice.

Deca su, kažu komšije, vredna i radna. Nije rasvetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dečak iz ove kuće krio, a usledila je, sada tragedija, umesto prošlogodišnje crne slutnje.

Šta se dogodilo, po svoj prilici, sada će zainteresovati nadležne, ali je činjenica da je skoro tek započet život ugašen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading