KATARINI GRUJIĆ PRETILI PIŠTOLJEM: Pevačica zvala policiju iz restorana

Autor: B. K. - E. H.

Hronika

17.12.2017

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić (25) i njen dečko Kosta Obradović (25) prijavili su policiji da im je M. C. (27) iz Beograda pretio pištoljem dok su ručali u restoranu!

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Pozvala policiju: Katarina Grujić

Kako Srpski telegraf saznaje, Grujićeva, Obradović i njegov drug bili su u jednom poznatom beogradskom restoranu na Savskom vencu kada je između njih i dvojice momaka za susednim stolom izbila rasprava.

- Obradović je izjavio da mu je M. C. najpre dobacivao, a potom izvadio pištolj, repetirao ga i uperio u njega. On je tada napustio restoran sa devojkom i drugom i pozvao policiju - kaže izvor Srpskog telegrafa.

S druge strane, M. C je negirao da je imao pištolj i rekao da je Obradović njega provocirao.

- Rekao mi je izađemo napolje da se obračunamo i napustio restoran. Par trenutaka kasnije uletela je policija - ispričao je M. C.

Kako naš list saznaje, patrola koja je stigla na lice mesta pretresla je M. C. i njegovog prijatelja, kao i džip hjundai kojim su se dovezli, ali pištolj nije pronađen.

- Priču da je M. C. potegao pištolj potvrdila je samo pevačica, dok ni njihov prijatelj, ni osoblje restorana to nisu videli. Dalja istraga utvrdiće šta se tačno desilo - dodaje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading