BUDI BOG S NAMA! Ukradene mošti cara Konstantina i Maksima Goričkog iz crkve u Zucama! BLAGO OD NEPROCENJIVE VREDNOSTI, A EVO KAKVO PROKLETSTVO ČEKA LOPOVA!

Autor:

Hronika

17.11.2021

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mošti svetog cara Konstantina i svetog Maksima Goričkog, neprocenjive vrednosti, ukradene su preksinoć iz crkve u podavalskom selu Zuce.

BUDI BOG S NAMA! Ukradene mošti cara Konstantina i Maksima Goričkog iz crkve u Zucama! BLAGO OD NEPROCENJIVE VREDNOSTI, A EVO KAKVO PROKLETSTVO ČEKA LOPOVA!

Foto: printskrin

Za sada nepoznati lopovi razbili su prozor crkve i izvršili premetačinu, a zatim iz oltara odneli kutije sa moštima.

Dešavalo se ranije da su iz crkava krali ikone, pa su kradljivci govorili da ne mogu da spavaju, da nemaju mira i vraćali su ih. Tako će biti možda i sa ovim svetinjama. Neće im dati mira. Ono što je najgore jeste da oni ne znaju šta su ukrali. Mogu ih prodati negde, nekoj zlatari, a nemaju pojma šta je u pitanju. Prodaće ih budzašto nekom zlataru jer je reč o malim kutijicama sa pozlatom. Onaj ko je to uradio imaće veliku Božiju osudu – izjavio je za Objektiv otac Jovan, uz molbu da se na ovome zaustavi i iskrenu želju da lopovi vrate oteti plen.

Policija je izvršila uviđaj i intenzivno traga za počiniocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

17.11.2021 21:37

Treba bolje osigurati neprocenjive vrednosti.