NIJE NI SLUTIO DA SU MU TO POSLEDNJI MOMENTI SA SUPRUGOM: Muž nesrećno stradale žene u Mirijevu kroz JECAJE priča o TRAGEDIJI

Autor:

Hronika

17.11.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća u kojoj je stradala Zlata Živković u Mirijevskom bulevaru dogodila se tokom probne vožnje automobila BMW, pred očima supruga Jovice koji ne može da poveruje da su mu to bili poslednji trenuci koje je proveo sa svojom ženom.

NIJE NI SLUTIO DA SU MU TO POSLEDNJI MOMENTI SA SUPRUGOM: Muž nesrećno stradale žene u Mirijevu kroz JECAJE priča o TRAGEDIJI

Foto: ST/P. DIVAC

Šokirani suprug nastradale Zlate Živković (64), Jovica, ispričao je za Republiku da nije ni slutio da su mu to bili poslednji trenuci sa ženom, sa kojom je 40 godina u braku.


- Izašao sam sa Zlatom da prošetam, i u jednom trenutku mi je rekla da će samo na kratko svratiti do prodavnice, a da ja produžim, obzirom da sam pre nedelju dana imao operaciju srca i da ne mogu brzo da hodam. Kako sam stigao do obližnjeg ćoška video sam BMW kako se kreće nenormalnom brzinom i kako divlja ulicom i kako gubi kontrolu - rekao je Jovica.


U suzama i kroz jecaj, dok je stajao pored mesta nesreće, Jovica je jedva uspeo da izusti kako je njegova žena nastradala.
Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Suprug i sin nastradale žene u Mirijevu

 


- Škripanje kočnica i vozač koji gubi kontrolu nad automobilom bili su znak da trebam da pozovem svoju Zlatu i da je upozorim da ne izlazi iz prodavnice kako ne bi slučajno nastradala. Video sam kako kola udaraju u banderu, a na moja dva poziva nije se odazivala. Krenuo sam niz ulicu da vidim da li je neko nastradao i onda uočio ono najgore, moju suprugu koja je na licu mesta preminula. Nema moje Zlate..Svega ima, samo nje više nema -rekao je uplakani suprug dok je palio sveću svojoj nesrećno stradaloj supruzi.


Kako saznajemo od očevidaca, vozač starosti oko 20 godina, koji je pobegao sa lica mesta, u trenutku nesreće probao je automobil, dok je njegov stvarni vlasnik Denis Kostadinović bio na mestu suvozača.


Denis je uhapšen, a daljom istragom policija će utvrditi kako je došlo do tragedije u kojoj je život izgubila Zlata Živković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Angelina

17.11.2021 16:41

Srbija je to. Rialiti i zadruge uveliko promoviraju nasilništvo, nemoral, nerad i ostale vrednosti. Posledice su vidne.

Leilani

19.11.2021 10:28

@Angelina - Posledice se vide, ali niko ne reaguje. Zlo u vidu Zadruge je tako bolesno sa svim tim poremecenim osobama, prostitutkama, dilerima, mentalno bolesnim, koji se upustaju u scene koje ni od zivotinja ne bismo mogli videti, i svi cute, a sto je najgore to prati vise od polovine Srbije , a jos gore je sto to gledaju i deca. I sta mogu nauciti iz toga? Ono sto svakodnevno vidimo na ulici i u domovima. Tuce, prebijanja, silovanja, ubistva, sve sto Zadruga prikazuje, dok se Veliki zrec i njegova pratilja bogate i, verovatno, potplacuju sve zivo. Dizu se ego-spomenici, zemlja se prodaje arapima, skidaju se sa crkvi znamenja hriscanstva, i niko se ne buni, ali zato uredno priredjuju pijanke i terevenke i kazu : Slavio sam Slavu u kafani toj i toj. Zalosno, ali Crkva to precutno odobrava. Nema skromnosti, milosrdja, samo pohlepa i zavist. Ovako se nece stici nikud.