ISPLIVALA NOVA SAZNANJA UBISTVA U SURČINU: Jasmina mužu zarila nož direktno u srce zbog alkohola, sin uzalud pokušavao da ga spase

Autor: Republika

Hronika

15.11.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina B. (42) uhapšena je zbog sumnje da je u nedelju oko 17 sati kuhinjskim nožem nasmrt izbola supruga Milorada B. (54) u njihovoj iznajmljenoj kući u Surčinu, nakon što su se posvađali kada je on došao kući pijan.

ISPLIVALA NOVA SAZNANJA UBISTVA U SURČINU: Jasmina mužu zarila nož direktno u srce zbog alkohola, sin uzalud pokušavao da ga spase

Foto: facebook.com/printscreen

Jasmina Bajović ubila muža Milorada

Jasmina B. se, kako su saopštili iz policije, tereti za ubistvo.

Zvocala mu

- Sumnja se da su se supružnici posvađali kada je Milorad došao s posla. Kako smo čuli, on je kobnog dana završio s radom oko 15 sati, a kući je došao oko 17. U međuvremenu je navodno s komšijom sedeo ispred prodavnice i pio pivo. Verovatno je popio malo više. Moguće da je to zasmetalo Jasmini, jer je ona i ranije često znala da mu prebacuje zbog pića i da mu zvoca kada se napije - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Komšije -  Nismo znali da imaju probleme

 

Komšije iz Surčina kažu da ovu porodicu slabo poznaju.

- Doselili su se pre godinu dana iz Boljevaca. Jasminu smo i viđali, ali ubijenog ne. Malo su čudni i zatvoreni, a nismo znali da su se svađali i da imaju neke probleme. Jasmina je bila fina i kulturna žena - kažu komšije i dodaju da je u nedelju bilo dosta policije, ali da nisu zali šta se dogodilo i da su tek kasnije čuli za zločin.

Kako dodaje, Milorad je sedeo na krevetu kada je Jasmina uzela nož iz kuhinje, dugačak 15 centimetara.

- Zarila mu je sečivo direktno u srce. U tom trenutku u kući je bio i njihov sin od 17 godina. Kada su došli inspektori nađen je nož i krvavi peškiri, a krvi je bilo svuda, po krevetu, podu i zidu - kaže izvor Kurira.

U kući ove porodice juče smo zatekli Nemanju B. (22), srednjeg sina ubijenog Milorada i uhapšene Jasmine. On je za Kurir rekao da ga je zadesila velika porodična tragedija.

- Tatu sam živog poslednji put video u nedelju oko 12 sati. Sa mamom i njenim bratom sedeo je u kući i sve je bilo u redu, a onda sam ga iste večeri video u mrtvačkoj kesi - kaže Nemanja i dodaje da ne zna šta je konkretno bio razlog ubistva.

- Mama je znala da prebacuje tati zato što pije, jer ona to nije volela. Imala je loše iskustvo sa pijanim ljudima u prošlosti - kaže mladić.

Foto: facebook.com/printscreen

Jasmina B.

Sin u šoku

Tatu ću sahraniti, a mamu izvući iz zatvora

Nemanja B. kaže i da je njegova majka bolesna, odnosno da ima ozbiljne zdravstvene probleme.

- Majka ide na terapije. Leči se i ima nade da preživi. Iskreno ostavili su mi haos, pa sad moram da čistim za njima. Šta da radim, život ide dalje, tatu ću sahraniti, a mamu ću izvući iz zatvora - kaže Nemanja B. i dodaje da sa braćom planira da se preseli kod rođaka u Crnu Goru, jer su sada ostali potpuno sami.

Video krvavog tatu

Nemanja B. istakao je da je njegov maloletni brat za vreme zločina bio u kući, ali da nije video samo ubistvo.

- Mlađi brat bio je u kupatilu i tuširao se. Kada je izašao, video je tatu u nesvesti i krvavog. Pokušao je da mu pomogne. Hteo je da ga nosi do kola i da ga vozi u Hitnu pomoć, ali se uplašio, pa je ipak pozvao lekare da dođu - kaže Nemanja:

- Dok je brat pokušavao da spasi tatu, mama je uzela nož i stavila ga u kesu. Izašla je ispred kuće i mirno čekala policiju. Bila je potpuno hladna. Komšije kažu da je ubijeni Milorad radio kao automehaničar, dok je Jasmina bila domaćica.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading