TINEJDŽER TVRDI DA JE IVANA UBIO U SAMOODBRANI: Detalji brutalnog ubistva u školskom dvorištu

Autor:

Hronika

14.11.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan P. (18) iz okoline Negotina, koji je osumnjičen da je ubio 11 godina starijeg sugrađanina Ivana Đorđevića, na saslušanju pred Višim tužilaštvom u Negotinu tvrdio je da je Đorđevića ubio u samoodbrani

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Ubijeni Ivan Đorđević

 

Prema informacijama koje prenosi Blic, on je tvrdio da nije želeo da ubije Đorđevića, te i da je do toga došlo jer je ubijeni njega prvi napao?!

Njegove navode proveriće nadležni organi koji su naložili istragu koja bi trebalo da ukaže na koji način je do ubistva došlo.

Prema nezvaničnim saznanjima policiaj je do sada prikupila određene dokaze koji će biti ispitani u narednim danima. Takođe, biće naloženo i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog.

Nakon saslušanja tužilaštvo u Negotinu je zatražilo od suda da osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana, što je sud i usvojio.

Brutalno pretučen

 Đorđević je preminuo nakon što je primio više udaraca u glavu.

- Smrt je nasilna i nastupila je kao posledica zadobijenih udaraca u glavu. Ubijeni Ivan je imao i manju povredu kolena, ali to je sigurno bilo prilikom pada na zemlju. Presudni su bili, isključivo, udarci u glavu – kaže naš izvor upućen u istragu.

Ubistvo se dogodilo u dvorištu jedne osnovne škole u Negotinu, nakon rasprave između tinejdžera i muškarca. Nezvanično, njih dvojica su od ranije bilo u sukobu, jer je navodno žrtva uhapšenom psovala majku.

Prema nezvaničnim inforomacijama tinejdžer je nakon tragedije, pozvao Hitnu pomoć i kao nepoznati građanin, prijavio incident, a onda i pobegao u nepoznatom pravcu. Lekari su po dolasku na lice mesta mogli samo da konstantuju smrt.

Navodno, nije bilo očevidaca događaja, a pri dolasku na lice mesta, preminuli Ivan kod sebe nije imao nijedan dokument. Međutim, policija je brzo reagovala, i uspela da u kratkom roku pronađe osumnjičenog koji je uhapšen.

Inače u Negotinu su ubijenog Đorđevića svi poznavali jer se zbog zdravstvenih problema teže kretao.

- Zbog invaliditeta teško se kretao i otežano govorio. Strašno je ovo što mu se dogodilo – kažu meštani.

Ovo je inače treća tragedija ove godine koja je zadesila porodicu Đorđević.

- Ivanu je početkom godine deda preminuo od korone a posle samo nekoliko meseci i otac od srčanog udara. A sada da on nastrada na ovako brutalan način... Ivan ima sestru koja živi u inostranstvu. Deda mu je bio vlasnik salona nameštaja. Potiče iz imućne porodice. Inače nije bio oženjen, i velika je tragedija to što mu se dogodilo - kažu meštani.

Osumnjičeni Jovan je po priči meštana u septembru ove godine postao punoletan.

Kako nezvanično saznajemo, poznat je i odranije policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
неготинац

14.11.2021 13:54

Мама убице је професорка,баба је судија а настрадали више нема никога.Питање од милион долара је:шта мислите ко ће бити крив и колико месеци ће добити убица(или колико наногица)?

misa

16.11.2021 13:45

nema nikog .zasto?zasto ?karma uvek padne na neduznog jbg.vise nisu devedesete da se dodvoravate.sami znate zasto i kako i zasto je sam.