KRIMI OBRAČUN ISPRED "NANE": Ubijen mladić u vatrenom okršaju - ubica u bekstvu!

Autor: Republika

Hronika

17.12.2017

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred noćnog kluba "Nana" u Beogradu u ulici Koste Glavinića, jutros oko 5.20 sati, došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen Aleksandar Savković (27), a Adija Iseinović (29) je teško povređen i lekari se bore za njegov život.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Policija traga za ubicom sa Senjaka/Foto: Ilustracija

Kako saznaje Republika, u pucnjavi ispred kluba "Nana" ranjena su dva mladića, od kojih je jedan umro u bolnici, dok je drugi u životnoj opasnosti zbog zadobijenih povreda.

Aleksandar Savković upucan je u grudi i lekari u Urgentnom centru nisu uspeli da se izbore za njegov život, a Adija Iseinović je ranjen u stomak.

Kako saznajemo, Aleksandar je imao ozbiljan kriminalni dosije zbog teških krivičnih dela, među kojima su i ubistvo u pokušaju, posedovanje narkotika i oružja, nasilničko ponašanje, razbojništvo...

Takođe, i Adija je od ranije poznat policiji zbog posedovanja droge i razbojništva.

Policija je nakon nekoliko minuta blokirala kraj u kojem se dogodilo ubistvo, ali je ubica uspeo da pobegne. Njegov identitet, kao ni motiv ubistva, još nisu poznati.

Prema nezvaničnim informacijama, prvo je izbila svađa u jednom od separea u klubu, da bi se nastavila ispred kluba i okončala kobno. U jednom trenutku reagovala je i Interventna policija koja je upala u lokal i goste držala zatvorene unutra 4 sata, prenose beogradski mediji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading