MAJKA GA CELU NOĆ ČEKALA! Potresna ispovest teče dečaka (14) koji je jutros poginuo u saobraćaki kod Besnog Foka!

Autor:

Hronika

13.11.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putu za Vrbovski, u blizini naselja Besni Fok, u saobraćajnoj nezgodi jutros su poginuli Strahinja S. (15) i njegova sestra od tetke Lolita Z. (22).

Republika

Foto: Printskrin/TV PInk

Mesto gde su brat i sestra izleteli sa puta

Strahinja je juče rekao majci da će ga sestra sa prijateljima dovesti oko 1 sat posle ponoći. Čekala ga je i nije stigao, pa ga je zvala, ali telefon mu je bio ugašen, pa je jadna samo nastavila da čeka u nadi da kasni kao i sva deca - priča za Srpski telegraf teča stradalog dečaka.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Kako kaže, oko 5.30 sati su ga probudili da ide u policiju sa Strahinjinom majkom i tetkom.

Tamo smo saznali najgore vesti, a onda smo otišli na mesto nesreće. Tamo su bili Lolitini drug i drugarica koji su bili u kolima sa njima pre udesa. Davali su izjavu o tome šta se desilo pre nego što su Lolita i Strahinja otišli sami da se provozaju, a ja ne znam i dalje šta se sve dešavalo - jedva izgovara dečakov teča.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

On objašnjava da je Strahinja sa roditeljima i bratom, koji je još beba, došao pre dva dana da živi kod njih jer se njegov stan na Dorćolu renovira.

Majka je očajna, drži se kako zna i ume samo zbog bebe, inače ne znamo kako bi preživela. Sad se nakljukala lekovima i legla malo da odspava - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Strahinja i njegova sestra Lolita su se u ranim jutarnjim satima kretali kolima ka naselju Vrbovski u kojem žive.

Međutim, naišli su na krivinu pored kanala, a zatim sleteli u njega, najverovatnije zbog prevelike brzine.

Pretpostavlja se da je dečak vozio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fikus

13.11.2021 13:18

Dok je auto izvlačen iz kanala iz njega ispadale prazne pivske flaše!? Teško pogoditi šta je uzrok nesreće?