ELEZ PREBLEDEO NAKON HAPŠENJA: Evo kako sada izgleda ključni svedok protiv Dijane Hrkalović! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.11.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici policije su 21. decembra 2020. godine, postupajući po nalogu Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, uhapsili Darka Eleza (41) i priveli ga nadležnom sudu na dalje postupanje i nadležnost. On je ubrzo nakon toga izručen Bosni i Hercegovini radi vođenja krivičnog postupka i suđenja pred ovdašnjim sudom zbog krivičnog dela organizovanog kriminala.

Republika

Foto: youtube.com/mariosekulic/printscreen

Darko Elez

Darko Elez se dovodi u direktnu vezu sa bivšom državnom sekretarkom MUP-a Dijanom Hrkalović. Elez je prekjuče priznao krivicu i sklopio s Tužilaštvom nagodbu, on je osuđen na 15 godina zatvora zbog organizovanog kriminala u okviru predmeta “Lutka”. Njegovo priznanje moglo bi da otkrije mnogo toga i o nečistim radnjama Dijane Hrkalović i poslovima koje je za nju odrađivao.

Objektiv je došao u posed ekskluzivne fotografije (pogledajte OVDE) Darka Eleza nakon hapšenja u decembru prošle godine.

Sporazum koji je Elez sklopio sa Tužilaštvom BiH mogao bi da bude ključan u razotkrivanju uloge Dijane Hrkalović u brojnim nedelima njenih miljenika iz “kavačkog klana”, a njegova saznanja biće više nego korisna i u daljim istragama protiv Veljka Belivuka i njegovih koljača. Ono zbog čega bi Hrkalovićeva najviše mogla da strepi kada je reč o Elezovim iskazima verovatno je ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Podsetimo, postoje indicije da je Hrkalovićeva naredila da se prisluškuju razgovori nekadašnjeg advokata Luke Bojovića, ali i da je Elez bio angažovan za samu likvidaciju.

Elezu je presuda izrečena nakon što je sud prihvatio sporazum o priznanju krivice koji je Elez sklopio sa Tužilaštvom BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading