DIJANA HRKALOVIĆ U TEŠKOM STANJU! Zaražena koronom, prebačena u zatvorsku bolnicu!

Autor:

Hronika

13.11.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović, koja se nalazi u pritvoru pod optužbom da je pomagala klanu Veljka Belivuka, zaražena je koronom i premeštena je u zatvorsku bolnicu.

Republika

Foto: Instagram

Dijana Hrkalović u bolnici zbog korone

 

Mladen Radulović, novinar, izneo je u programu TV Pink najnovije informacije o zdravstvenom stanju Dijane Hrkalović koja je pozitivna na koronavirus.

Kaže da je Hrkalovićka prebačena u zatvorsku bolnicu, kao i da je ranije imala druge zdravstvene probleme.

- Imamo najnovije informacije, da je ona u teškom zdravstvenom stanju i da je zaražena koronavirusom. Ona je i ranije imala neke tegobe, ona je prebačena u zatvorsku bolnicu, jer joj se stanje naglo pogoršalo - rekao je Radulović u Novom vikend jutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Crni

13.11.2021 07:56

Nalazi se u prakticno izolaciji, sem cuvara da stave lisice prakticno niko ne prilazi na manje od metar. Onda kad je neko saslusanje opet isto bar metar i verovatno imaju maske. Opet plafon u zatvorima su uglavnom dosta visi od obicnih stanova pa je prakticno otvoren prostor. Takodje kako je u pritvoru trebalo bi da je iskljucen kontakt sa drugim pritvorenicima. Sada bi bilo zanimljivo objasnjenje Kona i kompanije o delotvornosti maski, mera, dijagnostike i ostalo.

Odgovori 47 15
Buba

13.11.2021 08:50

E tragedije !

Odgovori 16 7
Gavy

13.11.2021 10:22

Će baci kašiku a mlada.cccccccc bezgresno i marljivo sluzila drzavi

Odgovori 19 5
Cica

13.11.2021 13:32

Naravno to smo i ocekivali.Kako korona moze da bude dobro zloupotrebljena.

Odgovori 29 7