MURAT (55) UBIO MAJU (35) U KUĆI, PA JE BACIO U IBAR: Monstrum je pretukao, a onda usmrtio iz pištolja

Autor:

Hronika

12.11.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Odalović (35) koja je juče pronadjena mrtva, kada je reka Ibar izbacila njeno telo kod mesta Ribarići kod Tutina prema prvim rezultatima istrage ubijena je u selu Draga iz pištolja nakon što je pretučena.

Republika

Foto: Printskrin/Sandžačka TV mreža/facebook

Maju je Murat prvo ubio u kući, a onda bacio u Ibar

Za monstruozno ubistvo osumnjičen je Majin partner Murat Pepić (55) koji je policiji poznat  od ranije i on se nalazi u bekstvu. Osnovano se sumnja da je Murat svojim golfom prevezao Majino beživotno telo do Ribarića i bacio ga u Ibar. 

Obdukcijski nalaz potvrdio je da je Maja ubijena, a policija intezivno traga za Pepićem.

Ubijena Maja je źivela sa sinčičem u selu Vrba kod Kraljeva, dok je njen suprug od pre nekoliko godina u zatvoru na izdržavanju kazne. Njena drugarica Milena oglasila se za Republiku i  otkrila da Maju prati zla sudbina.

- Maju znam odmalena i to je bila anđeoski lepa prvo devojčica, pa posle devojka. Radila je u fabrici i pošteno zarađivala za svoje dete. Nije imala sreće sa partnerima iako je bila predobra osoba - rekla je Milena. 

Sagovornica  Republike dodaje da je Maja pre nekoliko godina ostala i bez majke koju je pokosila teška bolest.

O Majinom ubici sa kojim je bila u vezi prema glasinama komšija, Milena ne zna ništa i uz jecaje poručuje da je to monstrum kada je mogao da usmrti tako nevino biće. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
koko

12.11.2021 20:02

Koji bre Mijat, Murat?? Mijat ili Murat?

Boško

15.11.2021 00:26

Pa Murat rodjače, umeš da čitaš valjda? A muž u zatvoru! Prava supruga, nema šta. I ro u vezi sa 20 god starijim čovekom. E pa čovek se zaljubio, ona udata i eto problema.