ŽIVELA JE U VELIKOM STRAHU: Ovo je Maja koju je ljubomorni Tutinac HLADNOKRVNO LIKVIDIRAO!

Autor:

Hronika

12.11.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije iz Vrbe kažu da je Maja sa Kosova došla sa porodicom u Kraljevo 1999. godine i da se pre izvesnog vremena razvela.

Republika

Foto: facebook.com

Maja Odalović, čije je telo pronađeno u Ibru

Maja Odalović (35) iz Kraljeva, čije je telo pronađeno juče u reci Ibar, nezvanično se saznalo da je žrtva ljubomornog muškarca iz Tutina, osumnjičenog M.P. (55), sa kojim je bila u vezi.

Nesrećna žena poslednji put je viđena prekjuče, na autobuskom stajalištu u selu Vrba gde je poslednjih 12 godina živela kao podstanar.

Kako navode njene komšije, Maja je bila divna prema njima.

U komšiluku je imala nekoliko osoba koje su imale koronu i ona je svakodnevno dolazila da ih obiđe i donese šta im treba - kažu komšije.

Takođe, navode da je nesrećna Maja bila u vezi sa M.P. iz Tutina, te da ju je on u stopu proganjao i patološki bio ljubomoran.

Međutim, kako navode, iako je u toku potraga za njim, oni se plaše da bilo šta o njemu kažu, dok ne bude uhvaćen, znajući na šta je sve spreman.

Potvrđuju da je Maja živela u velikom strahu od njega i da se čak plašila da zaspi sama. Poslednji put je, kažu, viđena u utorak oko 18 sati kada joj je javljeno na telefon da joj je gotova registracija vozila i tehnički pregled.

Tada joj je rečeno da siđe do autobuskog stajališta, odakle joj se izgubio svaki trag sve do juče kada je njeno telo pronađeno sa prostrelnom ranom od metka na slepoočnici. Pretpostavlja se da ju je pomenuti M.P. na prevaru namamio da dođe po auto i odatle je odvezao put Ribarica, usmrtio je, i potom telo bacio u reku, navodi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roki

12.11.2021 17:58

Otišlo je još jedno krajişko srce ali biće u našem srcu neizbrisiv neka mu je laka crna zemlja a porodici iskreno saučešće

Odgovori 11 0