IZBEGAVAO BARIKADE I OŠTETIO OKOLNA VOZILA: Ovo je muškarac koji je sinoć uhapšen nakon divljanja po zemunskim ulicama! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.11.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.J. (26) koji je, prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, svojim vozilom ugrozio život dvojici policajaca, a tokom potere namerno oštetio tri policijska vozila, saopšteno je sinoć iz MUP-a.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Hapšenje u Zemunu

Policija je juče u 15.25 časova Ulici Batajnički drum u Zemun polju pokušala da zaustavi vozilo "BMW" kojim je upravljao D.J. koji je odbio da se zaustavi, ugrozivši život dvojici policajaca nakon čega je policija ispalila više metaka u pneumatik, pokušavajući da ga speči u bekstvu.

Prilikom zaustavljanja u Ulici Isidora Stojanovića, nakon što je policija ponovo dala naređenje da stane, on se oglušio i vozilom udario u policijska vozila, oštetio ih, a od siline udara njegovo vozilo je oštetilo i tri parkirana civilna vozila. Nakon toga je uhapšen.

Počeo je da beži ka naselju Galenika. U poteru su se uključile dve interventne i nekoliko patrola iz Batajnice.

Kako smo ranije pisali, prilikom potere pokušali su da mu naprave blokadu koju je on izbegao, ali su mu policajci pucali u gume i izbušili sve četiri.

U ovoj akciji nije bilo povređenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading