MAFIJAŠICA IZ KOTEŽA IZBOLA DRUGA ZBOG TELEFONA: Svi u kraju se plaše Jasmine, tukla je ljude po naselju, bila u zatvoru

Autor:

Hronika

11.11.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv Jasmine J. (35) zbog sumnje da je u sredu uveče izbola poznanika Čelika A. (38).

Republika

Foto: facebook.com/screenshot

Jasmina J.

Napad se dogodio u Kotežu u stanu u kom osumnjičena živi, a policija je saopštila da se ona tereti za nanošenje lakih povreda.

- Čuli smo galamu i vrisku, a kod nje su bila dva muškarca. Jedan od njih je stalno tu, dok ranjenog nismo viđali. On je preksinoć zapomagao i dozivao pomoć - pričaju komšije za Kurir i dodaju:

- Muškarac je bio sav krvav i držao se za desnu nogu. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali i policija. Dok su ga unosili u sanitet on se onesvestio, delovalo je kao da nije živ.

Komšije kažu da je Jasmina J. u kraju poznata kao "mafijašica".

- Nje se svi plaše, tukla je ljude po naselju i nikad ne znaš šta će da te snađe s njom. Pre nekoliko godina je bila i u zatvoru - kažu komšije.

Republika

Foto: facebook.com/screenshot

Čelik A.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob između Jasmine i Čelika izbio je zbog mobilnog telefona.

- On je nju optužio da mu je ukrala telefon, moguće da je zato nožem nasrnula na njega - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Merima

12.11.2021 14:36

Drži žena do sebe?