NAJPOZNATIJI SRPSKI ESTRADNI MAKRO MIHAILO MAKSIMOVIĆ PRIZNAO: Devojke su znale šta je njihov posao, bio sam korektan, ni jednu od njih NISAM UDARIO!

Autor:

Hronika

10.11.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Maksimović, najpoznatiji estradni makro priznao je danas pred Višim sudom u Beogradu da je posredovao u prostituciji, ali je odbacio navode optužnice koji ga terete za trgovinu ljudima, odnosno da je dve devojke vrbovao za bavljenje prostitucijom.

Republika

Foto: Republika

Mihailo Maksimović

Maksimović, koji je danas prvi put javno izneo odbranu detaljno je govorio o tome kako je poslovala njegova "firma", za koju su, kako se spekulisalo, radile brojne poznate žene. On je otkrio da su devojke mesečno radile 15 do 20 dana i zarađivale od 5.000 evra do 10.000 evra.

- Dve oštećene devojke, koje se pominju u optužnici su kontaktirale mene, a ne ja njih. Bio sam iskren i korektan, znale su od prvog dana šta je njihov posao. Nisam zalazio u to kakvih su materijanih prilika bile, to me nije zanimalo. Postojala su pravila firme, kao i u svakoj kompaniji, kao i propisane kazne, koje ja i nisam primenjivao. Moram da kažem, ni jednu devojku nikada nisam udario, vređao ili im pretio. Svaka od njih, kada bi poželela, u istom danu je mogla da izađe iz posla - rekao je Maksimović pred sudom, prenosi Kurir.

Devojke su, kako je ispričao, radile po unapred dogovorenim smenama i imale do tri klijenta dnevno.

- Firma im je obezbedila i psihoterapeuta, ličnog trenera i ginekologa, pošto su zbog vrste posla pregledi bili obavezni. Sve je bilo podređeno da im firma obezbedi što bolje uslove, pa su ih, osim na zakazane termine kod klijenata, vozači vozili i u teretanu ili na preglede - naveo je Maksimović.

U sudnici je danas je danas odbranu izneo i Dušan Milenković, koji je bio zadužen da vozi devojke. On je otkrio i da je njegov kolega bio dečko ostećene Milene G., navodeći da je čak i njena majka znala čime se bavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading