STARLETA UDARILA NA DIJANU HRKALOVIĆ! Bivša funkcionerka MUP ZBOG DEČKA pakovala aferu Soraji?!

Autor: Republika

Hronika

10.11.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Soraja Vučelić otkrila je da Dijana Hrkalović stoji iza njene zabrane ulaska u Srbiju!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Facebook

Dijana pakovala aferu Soraji

Soraja Vučelić je optužila bivšu državnu sekretarku u MUP Dijanu Hrkalović da joj je ona smestila zabranu ulaska u Srbiju 2018. godine! Starleta smatra da joj je Hrkalovićeva, koja je trenutno u pritvoru, učinila veliku nepravdu.

Soraja je optužila Dijanu da joj je zabranu ulaska u Srbiju smestila zbog bivšeg dečka, prenosi Informer. Izvor ovog lista je navodi da je Soraja pre četiri godine bila sa jednim od viđenijih navijača iz Beograda, kog je brzo ostavila, ali on, navodno nije mogao da se pomiri sa tim. 

Taj čovek je, prema daljoj verziji priče, ubrzo započeo ljubavnu vezu sa tadašnjom funkcionerkom u MUP Dijanom Hrkalović. On ju je, navodno, iy osvete nagovorio da Soraji izdejstvuje zabranu ulaska u Srbiju.

Starleta u izjavi nije želela ni da potvrdi ni da demantuje ovu priču.

- Da, istina je da Dijana stoji iza svega toga i da mi je učinjena velika nepravda, ali o detaljima ne želim da govorim. Uostalom, pravda je spora, ali dostižna i nemam potrebu ništa da forsiram po tom pitanju - rekla je Soraja za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading