KRENUO KOD ZUBARA PREKO GRANICE? Albanac došao peške na Kelebiju, a kada su ga carinici pretresli i izuli - IMALI SU ŠTA I DA VIDE! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

09.11.2021

15:42

Carinici su u ponedeljak na prelazu Kelebija, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan prekršaj i sprečili sredovečnog muškarca da peške pređe granicu, u cipelama, u kojima je skrivao falsifikovanu ličnu kartu i paketić marihuane.

Uprava Carina

U jednoj cipeli ispod uloška pronađena je puna kesica marihuane

Nesvakidašnji slučaj je otkriven kada je juče oko podneva na izlazu iz zemlje radi kontrole zaustavljen 50-godišnji muškarac, albanski državljanin, koji je imao nameru da peške izađe iz zemlje, saopštila je Carina.

Na pitanje da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli, putnik je odgovorio da nema i da je krenuo u Budimpeštu kod zubara.

Ipak je usledio lični pretres, a kada su carinici zavirili ispod uložaka njegovih prilično pohabanih cipela, najpre su u jednoj od njih pronašli italijansku ličnu kartu, za koju se proverom ispostavilo da je falsifikovana.

U nastavku kontrole, ispod uložka u drugoj cipeli pronađena je kesica marihuane.

To nije bilo sve, jer se ispostavilo da se među novcem koji je putnik imao kod sebe nalazi i jedna falsifikovana novčanica od 50 evra. Putnika je zajedno sa svim otkrivenim stvarima preuzela u dalju nadležnost policija.

Komentari (0)

Loading