POGINULA NA LICU MESTA: Ovo je učiteljica čiji automobil je NADROGIRANI vozač udario kod Kaća! (FOTO)

Autor:

Hronika

08.11.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana B. (36), učiteljica u jednoj novosadskoj osmoletki, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju kod Kaća.

Republika

Foto: facebook.com

Tijana B.

Mladić (21) osumnjičen za nesreću bio je pozitivan na marihuanu i kokain, utvrđeno je prilikom testiranja u Kliničkom centru Vojvodine.

Osumnjičenom sledi krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a kada njegovo zdravstveno stanje dozvoli, biće saslušan kod tužioca, nakon čega će se odlučiti da li će mu biti određen pritvor.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak se sumnjiči da je u nedelju oko 14 časova, na Zrenjaninskom putu, vozeći "mercedes" iz pravca Novog Sada prema Kaću, obilazio jedan automobil, koji je zakačio, a zatim je nastavio da se kreće i udario u "reno klio" za čijim je volanom bila učiteljica.

Od siline udara njeno vozilo je sletelo s puta i prevrnulo se na krov, a učiteljica je poginula na licu mesta, navode Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading