POTPUNA ZBRKA! MILENA RADULOVIĆ: Nisam se izvinila Lečiću! LEČIĆ: Jeste!

Autor: Republika

Hronika

08.11.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović oglasila se u javnosti nakon pisanja medija da se izvinila kolegi Branislavu Lečiću povodom optužbi glumice Danijele Štajfeld.

Republika

Foto: Tanjug/S. Radovanović, ST/D. Kadić, Youtube

Pitanje je ko je šta i kome rekao

Beogradski mediji, podsetimo, preneli su informaciju da se Radulovićeva izvinila Lečići poručujući da "zna da su optužbe za silovanje Danijele Štajnfeld bile lažne".

Međutim, glumica je rekla da se srela sa Lečićem u pozorištu, ali o samom izvinjenju nije govorila.

- Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma - rekla je Milena Radulović za "Blic".

Sa druge strane, Lečić tvrdi da je izvinjenja ipak bilo.

- Milena i ja smo se sreli u bifeu pozorišta u oktobru, razgovarali smo i istina je da mi se ona izvinila, ali ja nisam želeo da to bude objavljeno jer poznajem i nju i njenu porodicu. U tom trenutku u bifeu je bilo mnogo ljudi i taj naš susret je zloupotrebljen. Zgrožen sam jer nema privatnosti ni kod kuće, ni u pozorištu, Zbog toga se još jednom izvinjavam koleginici Mileni i njenoj porodici jer nisam želeo da se sazna šta smo nas dvoje razgovarali - kazao je Lečić za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladan

08.11.2021 14:33

Ovde mnogo smrdi na laž.

Odgovori 12 1
Sllavica

08.11.2021 23:16

Ovaj (s)tvor zvani lečić je mnogo loš i laže tako providno. Džaba se trudi da bude fin i kulturan.

Jasmina

09.11.2021 20:50

Milena laze ko pas!