DŽONIĆ IMA PODVOJENU LIČNOST?! Šok iskaz advokata rođaka ubijenih Đokića: REKAO SAM MU DA PRIZNA I OLAKŠA DUŠU!

Autor: Republika

Hronika

08.11.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić, uhapšen zbog sumnje da je zverski ubio Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić u ataru sela Moravac, možda ima podvojenu ličnost, smatra advokat rođaka ubijenih niški advokat Zoran Vitković.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen, Profimedia

Goran Džonić uhapšen zbog ubistva porodice Đokić

- Džonić je izuzetno manipulativna osoba, potpuno bezosećajna i hladna, ali pre svega inteligentna. Možda čak ima i podvojenu ličnost. Ipak, nekako verujem da će on na kraju priznati da je pobio tročlanu porodicu Đokić, da će se kod njega javiti neka vrsta saosećanja. Ako se to ne desi, verujem da će se pojaviti novi dokazi koji će naterati Džonića da počne da govori istinu - kaže Vitković dodajući da rođaci ubijenih strahuju da nikada neće saznati kako se desio strašan zločin.

Advokat napominje da tokom svoje 40-godišnje karijere nikada nije sreo osobu kao što je Džonić.

- Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu sam mu se predstavio i predočio da je u njegovom, ali i interesu svih koji učestvuju u postupku da otvori dušu, da bar to uradi za porodice žrtava. Primetio sam da je bio zatečen tim saznanjem, ali mi nikad nije dao direktan odgovor sve dok saslušanje nije završeno. Tek na kraju, kada smo došli da potpišemo zapisnike, rekao mi je: "Kažite im da nisam kriv, da ih ja nisam ubio" - rekao je Vitković za Informer.

Podsetimo, spaljena tela Đokića nađena su 2. oktobra u jami na mestu Dudine bare u selu Moravac, a istog dana u selu Tešica otkriven je i njihov spaljeni automobil "folksvagen pasat".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading