DETALJI TRAGEDIJE U NEGOTINU! DEVOJKA PRONAĐENA MRTVA: Dečko joj dao TABLETU SMRTI - bio član krimi-grupe

Autor: Republika

Hronika

08.11.2021

08:57

M. M. (29) iz okoline Negotina nađena je mrtva u stanu svog dečka D. Ž. (35), koji je odmah uhapšen. Sumnja se da se devojka predozirala narkoticima, čije uživanje joj je navodno omogućio partner.

facebook/screenshot

Preminula devojka i osumnjičeni za njenu smrt

 

Mrtvu devojku je u krevetu svog sina našla njegova majka, koja je došla da ih probudi.

- Žena je uspela da probudi D.Ž., ali ne i M.M. Jako se uplašila i odmah posumnjala da su tokom noći konzumirali drogu, naročito jer su na stolu bile razne psihoaktivne tablete, kao i lekovi za smirenje i špricevi - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje da je majka D. Ž. pozvala policiju.

Prema njegovim rečima, navodno su i momak i devojka bili zavisnici od narkotika, a prema nekim informacijama, on je trenutno na odvikavanju, zbog čega je navodno konzumirao i lek "metadon".

- Postoji mogućnost da je devojka popila upravo "metadon", moguće i u kombinaciji sa drugim opijatima. Telo je poslato na obdukciju, a biće naložena i toksikološka analiza, što će pokazati od čega je tačno umrla - kaže izvor.

D.Ž. zasad se sumnjiči za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

- D.Ž. urađen je alko-test, uzet mu je i urin na analizu kako bi se utvrdilo da li je bio pod dejstvom alkohola i droga - kaže izvor.

Inače, uhapšeni muškarac je i ranije dovođen u vezu s narkoticima, a ranije je čak i hapšen kao deo velike kriminalne grupe koja se bavila švercom heroina i marihuane.

Krimi-grupa

- Policija je u prošlosti više puta kod njega pronalazila drogu. Svojevremeno mu je i suđeno kao članu kriminalne grupe Agima Isljamija za neovlašćenu prodaju narkotika, ali ga je sud 2010. oslobodio optužbi - kaže izvor i podseća da je Agim Isljami osuđen na šest i po godina zatvora kao organizator kriminalne grupe koja je rasturala narkotike u Timočkoj Krajini, a u posao s drogom je upleo i majku i ženu.

Predstavljali se kao Boni i Klajd

Pokojna M. M. i njen dečko bili su vrlo aktivni na Fejsbuku, gotovo svakodnevno su objavljivali zajedničke fotografije. Ona je poslednji put bila aktivna na ovoj društvenoj mreži 5. novembra.

Tada je uz nekoliko slika s D. Ž. napisala "da se oseća moćno" i komentar "Boni i Klajd", aludirajući na čuveni američki par koji je tridesetih godina 20. veka harao Amerikom, pljačkajući uglavnom banke, pumpe i prodavnice.

Komentari (0)

Loading