ŠIFROVANA KOMUNIKACIJA VELJE NEVOLJE I NJEGOVE EKIPE PREKO RADIJA NIJE NIMALO NAIVNA! Evo kome su pesme upućene i našta UKAZUJU!

Autor:

Hronika

06.11.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović je, govoreći o navodima da Veljko Belivuk u zatvoru prima tajne poruke preko radija o kojima je naš list pisao, rekao da je u pitanju pokušaj kontrole nad klanom i to iz zatvora.

Republika

Foto: printskrin

Saša Milovanović kaže da nije uvek lako dešifrovati poruke preko radija

 

- Te poruke nije uvek lako dešifrovati, potrebno je i određeno predznanje. Neke su banalne, a neke imaju skriveno značenje. To su poruke upućene onima koji su napolju - naveo je Saša Milovanović.

On je rekao da su te poruke prevashodno upućene "trećoj liniji kriminalaca" koji bi trebalo da nastave da rade u ime Veljka Beluvuka i Marka Miljkovića.

- Koriste se delovi pesama, refreni...Šalju poruke toj trećoj liniji kriminalaca koji treba nešto i dalje da rade u njihovo ime. Žele da pokažu da kontrolišu klan i iz zatvora, da članovi ne mogu da pređu na drugu stranu - naveo je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading