ŠOKANTNA PLJAČKA APOTEKE U SUBOTICI! Tražili od radnice da im izda lek bez recepta, a kad je ona odbila usledio je HOROR!

Autor:

Hronika

06.11.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko puta autobuske stanice u Subotici opljačkana je apoteka „Cvejić“, a nepoznati počinioci vezali su radnicu u apoteci i ostavili je zaključanu, dok po pozivu prolaznika nije došla policija i odvezala ženu, pošto je ušla na vrata sporednog ulaza.

Republika

Foto: youtube.com/Marjan Milanov

Lopovi su nesrećnu apotekarku vezali i zaključali, Ilustracija

 

Sirota žena ima i modrice na telu, a i danas je u šoku od pretrpljenog stresa. Policija i Osnovno javno tužilaštvo u Subotici potvrdili su da se dogodila pljačka u toj apoteci, navodeći da su počinioci nepoznati da se za njima intenzivno traga.

Pljačka se dogodila u petak oko 14 sati 30 minuta. U apoteci, koja se nalazi na uglu adaptiranog objekta, preko puta glavne autobuske stanice, na Senćanskom putu, dvojica kupaca su zatražila lek za koji nisu imali recepte, pa im je zaposlena radnica rekla da ne može da im ga izda. Počinioci su napustili objekat, ali su se nakon kratkog vremena ponovo vratili, radnicu apoteke gurnuli na pod i vezali je.

Kako piše Informer, nakon toga su našli lekove koje su tražili i ukrali dnevni pazar, a vezanu radnicu zaključali i pobegli iz objekta. Vezana žena je pozivala pomoć, a jedna Subotičanka se našla blizu mesta događaja i čula pozive u pomoć i lupanje iz apoteke, čija vrata su na uličnom trotoaru.

Ona je obavestila javnost na društvenim mrežama, a pozvala je i policiju, koja je odmah došla do te apoteke i ušla u objekat.

Izvršioci su nepoznati, ali u apoteci su potvrdili, da često migranti dolaze u tu apoteku, da traže lekove za anksioznost i slične, iako nemaju recepte. Policija intenzivno traga za počiniocima napada i krađe novca i lekova, a sa slučajem je upoznato i Osnovno javno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading