PORODICA UBIJENIH ĐOKIĆA SA POMENA UPUTILA JEZIVU PORUKU SUPRUZI GORANA DŽONIĆA! Krv se ledi u žilama!

Autor:

Hronika

06.11.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji ubijenih Gorana, Gordane i Lidije Đokić okupili su se juče na groblju kako bi održali četrdesetodnevni pomen.

Republika

Foto: Republika.rs

Porodica obeležila četrdestodnevni pomen ubijenim Đokićima

 

I dok su oplakivali svoje voljene, u mislima im je bio čovek koji je bio rame uz rame sa njima na sahrani, čovek koji sada nevešto pokušava da umanji svoju ulogu u strašnom zločinu, njihov rođak i komšija - Goran Džonić.

Neutešna Stojanka, Goranova majka, od ranog jutra je bila na nogama. Ova starica je pokušavala da skupi svaku trunku snage kako bi izašla na groblje, na mesto na kojem je večni počinak tik uz njenog sina i snaju našla i njena ljubimica, unuka Lidija.

- Moj Goran ga je vadio iz blata, a ovaj ga je oterao u crnu zemlju. A moja Lidija, moje dete, pa mrava ne bi zgazila. Da mi je neko, tako mladu, uzme. Ne živi mi se bez njih. Bože mili, Bože mili - jaukala je starica ne želeći ni da izgovori ime ili prezime prvoosumnjičenog za ovaj gnusni zločin koji je potresao čitavu Srbiju.

Umesto svadbe, po groblju traže najmilije

A kada je tužna povorka stigla na groblje, usledilo je još potresnih scena. Porodica i prijatelji grobove su zatrpali cvećem. Po starom običaju, doneli su i hranu i piće za Gorana, Gordanu i Lidiju. Za Gorana su bile namenjene limenke piva, dok su na Lidijinom i Gordaninom grobu bili sokovi, kolači, voće, ali i šolja mleka.

- Zašto, Gorane, braco moj, zašto ne pobegoste od ubice. Umesto Lidiji svadbu da pravimo, mi vas po groblju tražimo - ridala je Goranova sestra dok je palila sveću.

A kod meštana Moravca ključa gnev. Jedna od žena koje su jako dobro poznavale Đokiće, ali i porodicu Džonić, potvrdila je da je bivši vatrogasac danima pravio performans.

- Danima smo svi bili uz Vericu i Stojanku, pa i on i njegova supruga. Osam dana je jeo i pio sa nama. Delovao je da se nervira, a svi su ga smirivali jer je šećeraš - besno je pričala ova žena.

Gde si, Suzana?

Foto: ST/N. PANČIĆ

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića

 

Kako dalje dodaje naša sagovornica, Džonić je među prvima skočio kada su pronađena tela.

- Skočio je, psovao i neprestano se pitao ko može da bude toliki monstrum. U jednom trenutku je rekao: “Seme mu se zatrlo, ko god da je" - priča žena za Objektiv.

- Đubre jedno, neka ispašta u najgorim mukama, da makar malo oseti kako je ljudima koje je uništio za života. Neka trune do smrti - revoltirano priča ova žena. Ona je besna i na Goranovu suprugu Suzanu Džonić.

- Niko njih ne krivi ako nisu znali za zločin, ali da ne dođu sada do kuće Đokića, makar na kapiji da kažu Stojanki: “Izvini, Šojka, ako možeš, nama oprosti”.Svima je teško -  besno dodaje sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan

06.11.2021 11:54

Šta žena da radi pa njoj i sinovima je isto teško šta mogu da kažu ili da urade obeležio ih otac za ceo život lično mislim da oni više tu neće da žive čak i u aleksincu biće uvek sinovi i žena ubice koji je ubio brata snaju i bratanicu

Odgovori 64 17
Stanka

07.11.2021 20:29

@Ivan - Ma sta stace,nisu znali nasta je to djubre krvolocno spremno.Uboca dozivotna robija da umire svaki dan.

Pera

07.11.2021 07:11

Ma gde ce sad Suzana da dolazi kod Goranove majke od sramote, ... ne dao Bog da neko tvoj uradi nesto.... pa ti od sramote ne mozes nista da radis ...

Odgovori 11 3