DŽONIĆ PROGOVORIO O NOVCU ZBOG KOJEG SU UBIJENI ĐOKIĆI: Jojke su zakopali pare kod kuće mog sina da bi sebe pokrili!

Autor:

Hronika

05.11.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanja VJT Niš i branilaca drugih okrivljenih prvoosumnjičeni Goran Dzonić u četvtam uveče je odgovarao na momente veoma nepovezano i kontradiktorno onome što je prethodno izjavio.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen, Profimedia

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Pošto u sredu nije prepoznao braću Milošević koje je označio kao nalogodavce i saučesnike u ranijoj izavi koji je do sada tri puta menjao, Džonić nije odustao od optužbi na njihov račun.

Čak je imao i odgovor na pitanje otkud novac ubijenih zakopan na placu njegovog sina Stefana. 

- Braća Milošević, te opasne Jojke su mislile da je najsigurnije da novac zakopaju kod kuce  mog sina Stefana koji nema veze sa ovim, kao ni moj sin Milan. Tako su sebe pokrili i imali su  nameru kad se stiša situacija da novac otkopaju i uzmu ga za sebe - rekao je Dźonić na saslušanju. 

Inače, celokupnim nastupom i odbranom branilac Gorana Džonića nimalo nije zadovoljan jer je i sam svestan da je novim navodima u kojima je demantovao da je u Đokiće pucano iz njegovog pištolja kao što je ranije priznao, kao i sa novim pojašnjenjima sebi dodatno iskopao jamu i odbranu učinio još manje uverljivom. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

05.11.2021 13:46

Gde su još pare?