DANAS SVEDOČE PUMPADŽIJA I ROĐAK KOM JE DŽONIĆ POZAJMIO 8.000 EVRA: Nova saslušanja u slučaju ubistva porodice Đokić

Autor:

Hronika

04.11.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić (54) osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u Moravcu ubio i spalio rođake Gorana (57), Gordanu (56) i Lidiju Đokić (25), izveden je juče po podne iz pritvora i u pratnji zatvorskih stražara doveden u policijsku stanicu palilula u Nišu kako bi prepoznao braću Miloševića, za koje tvrdi da su mu saučesnici.

Republika

Foto: Republika, Facebook

Osumnjičeni Goran Džonić

Goran Džonić nije prepoznao jednog od braće Milošević, a drugog jeste. Takođe su mu pokazane i fotografije D. P.. za koga je tvrdio da mu je takođe saučesnk.

Međutim ni njega nije prepoznao. Ovo praktično znači da Džonić laže da su mu ove osobe pomagale u ubistvu tročlane porodice Đokić.

Svedočiće bravar, pumpadžija i komšija

Na današnjem saslušanju, kako nezvanično saznajemo, pojaviće se svedoci iz Moravca i okoline koji poznaju Džonića.

- Navodno, pred tužiocem će se naći bravar koji je pravio prigušivač Džoniću, radnik pumpe koji mu je prodao gorivo i mladić koji ga je vozio od sela Tešica do Moravca kada je sakrio skuter, dan pre ubistva - otkrio je izvor Kurira.

Četvrti koji se saslušava

Navodno će danas biti saslušan i rođak kojem je Džonić nakon ubistva vratio 8.000 evra koje je od njega pozajmio.

- Taj rođak, čija su saznanja od ključne važnosti, trebalo je da bude saslušan juče, ali je njegov dolazak u tužilaštvo pomeren za danas. Njegov iskaz treba da ukaže na motiv, a to je da je Džonić imao dugove prema više osoba, uključujući i samog Đokića. To što mu je ubrzo nakon zločina vratio dug čije je plaćanje odlagao, rođaku je bilo sumnjivo pa je tu činjenicu prijavio policiji - navode sagovornici portala "Telegraf.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading