DŽONIĆEVA TEORIJA PADA U VODU: Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić NIJE PREPOZNAO braću iz Moravca koju je označio kao saizvršioce!

Autor:

Hronika

03.11.2021

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, Goran Džonić nije prepoznao braću iz Moravca koju je označio kao saizvršioce.

Republika

Foto: Republika, Facebook

Goran Džonić

Džonić je trebalo da prepozna tri lica, dvojicu braće Kostadina i Konstantina kao i njihovog prijatelja za kojeg je tvrdio da je braću vozio u noći ubistva, saznaju Novosti.

Međutim, on dvojicu njih uopšte nije prepoznao, dok treće lice jeste, ali se ono ne uklapa u priču i iskaz koji je dao, tako da sve više u vodu pada Džonićev teorija da su oni izvršili ovo krivično delo.

Sutra će biti saslušan čovek koji je Goranu Džoniću pravio prigušivač.

Podsetimo, do Gorana Džonića (59), osumnjičenog za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića (57), snaje Gordane (56) i bratanice Lidije (25), policija je najverovatnije došla zahvaljujući tome što su ga prijavili ljudi koji su mu navodno napravili prigušivač za pištolj, a kojima je nedavno vratio veću količinu novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading