TRAGEDIJA U PRIJEPOLJU: Mladića na poslu ugušio valjak!

Autor: Republika

Hronika

15.12.2017

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.J. (28) iz Prijepolja izgubio je danas život nesrećnim slučajem u pogonu firme "Ćatić kompani" u Prijepolju u kojoj je radio kao frigomehaničar.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mladić stradao na poslu u Prijepolju/Foto: Ilustracija

Po nezvaničnim podacima, M. J. je u jednom od frabičkih tunela čistio proizvodnu traku, a kada je završio posao krenuo je nazad, ali, ne putem kojim je ušao i koji je bezbedan, već je pokušao da se provuče ispod valjaka na rashaladnom uređaju, prenose beogradski mediji.

U momentu dok se provlačio, jedan od valjaka dohvatio je okovratnik dukserice i nesrećnog čoveka ugušio bukvalno u sekundi. Sve se odigralo tako brzo da ni kolege koje su bile u pogonu nisu uspele da pomognu.

Smrt M. J. koji potiče iz ovdašnje ugledne porodice potresla je danas građane Prijepolja, a vlasnik preduzeća "Ćatić kompani" Osman Ćatić danas popodne izjavio je da je porodica izgubila divno dete a njegovo preduzeće verovatno najboljeg radnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading