OVO JE VELJIN BUNKER! U Ritopeku je bila KUĆA SMRTI, ali odavde je BELIVUK SVE NADGLEDAO! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

02.11.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk zidao je na Zvezdari tvrđavu opasanu visokim zidinama i pokrivenu najmodernijim kamerama.

Republika

Foto: printscreen

Marko MIljković i Veljko Belivuk

Velja Nevolja, koji se od 4. februara nalazi u pritvoru zbog sumnji da je počinio najmonstruoznija ubistva, zidao je utvrđenje na Zvezdari. Belivuk je pravio vilu po ugledu na "zemunski klan", pa je taj objekat dobio nadimak "Šilerova 2".

Ddok su se monstruozna ubistva i mučenja dešavala u Kući smrti u Ritopeku, Belivuk je u ovoj vili planirao da živi sa porodicom i odatle sve nadgleda.

Takođe, Belivuk je svoju kuću tunelom spojio sa susednom, u kojoj živi njegova desna ruka Marko Miljković.

- Unutar kuće izgrađen je hodnik koji Veljinu vilu spaja sa kućom njegovog partnera u poslu Marka Miljkovića, koji uhapšen kad i Velja - otkriva izvor Republike.

 

 

 

Međutim, kao što su Srpski telegraf i Republika ranije pisali, ovaj objekat će najverovatnije biti srušen, jer je nelegalno izgrađen.

Naš portal emituje ekskluzivni serijal o Velji Nevolji. Sinoć je puštena prva epizoda u kojoj je Belivuk govorio o politici i bunkeru na stadionu u Humskoj, a večeras ćemo emitovati deo u kojem priča kako je preuzeo južnu tribinu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading