"ZEMUNCI" GA TERALI DA PREPLIVA PRAZAN BAZEN! Nekadašnji sudija Miroslav Todorović Šera prošao golgotu sa Šiptarom i Kumom!

Autor:

Hronika

02.11.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski advokat Miroslav Todorović Šera je bio prvi i jedini sudija koji je osudio vođe zemunskog klana Dušana Spasojevića Duleta i Mileta Lukovića Kuma.

Republika

Foto: Printskrin

Miroslava Todorovića Šeru "Zemunci" su surovo maltretirali 

 

Advokat za Alo! otkriva kako je bilo živeti za vreme dok je DS bila na vlasti, kada je mafija imala svoje pravosuđe i privatne zatvore.

Opisao je svoje iskustvo kada je bio zatočen i maltretiran i ilegalnom zatvoru u Šilerovoj:

- Kada su prvi put uhapšeni i optuženi zbog kidanja zlatnih lančića na ulici i iznuda, doveli su ih kod mene u sudnicu. Bili su optuženi i za falsifikovanje 200-300 nemačkih maraka, kao i neke prevare sa televizorima. Oslobodio sam ih za veći broj krivičnih dela, a osudio za ono za šta je bilo dokaza. Osudio sam ih na godinu dana, ali je Vrhovni sud Srbije ukinuo tu kaznu - prepričava advokat Todorović svoje sudijske dane i navodi da je iz sudnice izbačen silom, kao persona non grata, jer se zalagao za zdravo pravosuđe dok je Ministarstvo pravde bilo pod potpunom kontrolom Mire Marković.

U decembru 2000. godine vođe zemunskog klana su ga držale u ilegalnom zatvoru u Šilerovoj, jer je u emisiji na RTS-u otkrio da je mafija u Srbiji stvorila paralelno pravosuđe i da ima privatne zatvore.

 - Preživeo sam strašno maltretiranje, a vrhunac je bio kada su me naterali da preplivam prazan bazen u Šilerovoj. Da je postojalo više hrabrosti u policiji i pravosuđu, ti ljudi bi odrobijali svoje i ne bi završili onako kako su završili - kaže poznati advokat.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading