GORAN DŽONIĆ PONOVO PRED TUŽILAŠTVOM! Novo saslušanje zakazano za četvrtak!

Autor:

Hronika

01.11.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušanje pet svedoka, uglavnom kolega Stefana Džonića, završeno je u Višem tužilaštvu u Nišu, a kako nezvanično saznaju beogradski mediji, oni su potvrdili da je on u noći između 26. i 27. septembra kada je ubijena porodica Đokić, bio na svom radnom mestu u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Republika

Foto: Republika, Facebook

Goran Džonić ponovo na saslušanju u četvrtak

Kako mediji nezvanično saznaju, jedan od svedoka, Stefanov kolega, potvrdio je da je mladić te noći bio na poslu.

- Stefan se ponašao normalno, kao i svakog drugog dana. Uopšte nije delovao kao neko ko je umešan u bilo kakav zločin, niti bilo šta nelegalno - navodno je ispričao kolega osumnjičenog vojnika.

U sredu će, prema saznanjima medija, biće ispitane kolege Milana Džonića, a odlučeno je da Goran Džonić, prvoosumnjičeni, ponovo u četvrtak bude ispitan u tužilaštvu.

- Njegovo novo saslušanje zakazano je za četvrtak - kaže izvor.

Da podsetimo, nakon iskaza Gorana Džonića, zbog ubistva porodice Đokić uhapšeni su i njegovi sinovi Stefan i Milan. Oni su tvrdili da su u noći kada se zločin dogodio bili na poslu - Stefan u KZB, a Milan u vatrogasnoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading