DŽONIĆU JE IDOL BIO VELJA NEVOLJA! Monstrum iz Moravca se divio Veljku Belivuku i bio je FASCINIRAN NJEGOVIM ZLOČINIMA!

Autor: Republika

Hronika

31.10.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, veličao je zlodela Veljka Belivuka.

Republika

Foto: ST/N. Pančić;Republika;Facebook

Goran Džonić se ugledao na Velju Nevolju

Goran Džonić, osumnjičeni za trostruko ubistvo rođaka Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije Đokić, bio je opsednut zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Komšije Džonića iz Moravca tvrde da je njemu Velja Nevolja na neki način bio idol i da je Goran dok je sedeo u kafani veličao zlodela Belivuka i njegove grupe.

Stalno je komentarisao ubistva koja su počinili. Pratio je svaki slučaj, iznosio svoje mišljenje. Tada mi to nije delovalo čudno jer su svi pričali o tome. Međutim, ono što mi je u jednom trenutku skrenulo pažnju je to da nije osuđivao Belivuka i njegove ljude, kao su što svi radili. Čak je pričao da Belivuku ne mogu ništa, što se srećom pokazalo kao neistinito. Sve to mi je bilo čudno za jednog čoveka poput Gorana, koji je čitavog života nosio uniformu - kaže jedan od Džonićevih komšija za Alo.

Dok su se drugi u selu zgražavali fotografijama i snimcima koji su se pojavili u javnosti, a na kojima se vidi šta je Belivuk radio žrtvama, Džonić je govorio da je za tako nešto potrebno imati hrabrosti.

Nije se grozio, on je bio fasciniran tim zločinima. Činilo se da im se divi, pogotovo kada se povela priča o načinu na koji su se Belivuk i njegovi kriminalci rešavali tela - navodi sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading