DVE SAOBRAĆAJKE KOD KIKINDE: U jednoj nastradao muškarac, u drugoj povređeno šest osoba

Autor: Republika

Hronika

30.10.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve saobraćajne nesreće dogodile su se u ranim jutarnjim časovima na teritoriji opštine Kikinda, gde je u jednoj poginuo muškarac star 55 godina, a u drugoj je učestvovalo šest osoba, od kojih je vozač putničkog vozila je sa težim povredama prevezen u novosadski KC Vojvodine.

Republika

Foto: Republika

Muškarac star 55 godina poginuo u saobraćajnoj nesreći, ilustracija

U kolima su bila i deca čije se povrede još dijagnostikuju, piše Alo.

Prva nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se na putu Toba-Kikinda, jutros oko 3 časa, kada je muškarac star 55 godina sa područja opštine Kanjiža izgubio pravac nad putničkim vozilom, sleteo s puta i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

- Istragu je obavila zamenica Opštinskog javnog tužilaštva u Kikindi koja je naložila obdukciju tela koje je prevezeno u novosadski Centar za sudsku medicinu - kažu u PU Kikinda.

U drugoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros u 8 časova na putu u Ruskom Selu kod Kikinde, vozač „juga“ u kojem je bilo šestoro osoba, naleteo je na banderuri čemu su svi putnici, među kojima su i deca zbrinuti u kikindskoj bolnici.

- Samo je vozač zadobio teške telesne povrede i on je kolima saniteta prevezen u novosadski KC Vojvodine, Za druge povređene još se radi dijagnostika povreda - rečeno nam je u kikindskoj bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading