PREDRAG UBIO ŽENU RAFALOM IZ PUŠKE: Na pripremnom ročištu izjavio da mu je ŽAO zbog svega!

Autor:

Hronika

29.10.2021

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici u petak je održano pripremno ročište Predragu Gnjidiću (53) iz Šida, koji je optužen za ubistvo supruge Branislave Gnjidić (49) i Miroslava Bojića (55).

Republika

Foto: RTS/printscreen

Predrag Gnjidić

Kako kaže sudija Milica Cvejić, okrivljeni je pred sudskim većem rekao da se oseća krivim za ovo krivično delo, pišu Novosti.

Prema optužnici, koju je polovinom novembra 2020. godine podiglo Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, Gnjidić se tereti za tri krivična dela i to teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje i promet oružja i ugrožavanje sigurnosti. Veće Višeg suda je tu optužnicu, početkom ove godine vratilo na dopunu, da bi je sud nedavno prihvatio.

Gnjidiću je pročitana optužnica, koju je kako je rekao, razumeo. On je kratko dao svoju izjavu, u kojoj je naveo da se oseća krivim i da mu je žao što se sve to desilo. Osporio je neke navode u optužnici i svoju odbranu izneće na glavnom pretresu – kaže sudija Cvejić, dodajući da zatim slede izjave svedoka, pa veštačenja.

Zločin, koji se desio u maju prošle godine u osnovnoj školi u Erdeviku, dok nije bilo nastave, potresao je ovo mirno sremsko selo u šidskoj opštini. Kako navodi izvor iz istrage, dvostruko ubistvo je najverovatnije usledilo zbog ljubomore, jer je Predrag navodno znao da je njegova supruga u emotivnoj vezi sa Bojićem, koji je u toj školi radio kao vozač.

Tog kobnog jutra, Predrag je u prepodnevnim satima došao u školu, u kojoj je njegova supruga Branislava bila direktorka i iz automatske puške rafalnom paljbom prvo ubio nju, a zatim Bojića.

Nakon ove krvave drame, kružile su priče da je Branislava napustila muža i da je htela da započne zajednički život sa Miroslavom, koji je već bio razveden, ali da Predrag sa tim nije mogao da se pomiri.

U ŽENU 20 METAKA

Prema izjavi izvora bliskog istrazi, Predrag je u svoju suprugu ispalio dvadesetak metaka, a u Bojića pet. Zločin je počinio automatskom puškom, koju je odložio na beton školskog dvorišta kada ga je zaustavio policajac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading