IZNENADA PREKINUTO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU

Autor:

Hronika

28.10.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje suđenje u Palati pravde, Miki Aleksiću vlasniku škole glume, optuženom za silovanja i polna uznemiravanja učenica njegove škole iznenada je prekinuto.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Mika Aleksić

Advokati ostećenih traže samoizuzeće sudije Zorana Božovića koji je bio u krivičnom veću koje je prethodno produžilo pritvor.

- Tražili smo da se sudija Božović izuzme da bi se anulirala mogućnost dovede u pitanje njegove pristrasnosti i da ne dođemo u situaciju da se na primer posle godinu dana sve poništi što smo radili ako neko postavi pitanje pristrasnosti sudije koji je bio u Krivičnom veću - rekao je za Republiku Jugoslav Tiintor, zastupnik Milene Radulović i jos tri oštećene devojke.

Iz navedenog razloga u toku je pauza suđenja Miki Aleksiću. 

Aleksić je danas stigao je u Palatu pravde u pratnji advokata, a ovog puta, sa njim nije bila supruga Biljana Mašić, koja se pojavila kao pratnja na prethodnom pripremnom ročištu.

Podsetimo, Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, i druge devojke.

Zbog toga je Aleksić uhapšen 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru, kada mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading