Šešelj nije rekao da je Jelena Marjanović ubijena jer nije htela da abortira dete poznatog političara

Autor:

Hronika

24.10.2021

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović godinama unazad intrigira javnost, kako u Srbiji tako i u regionu.

Republika

Foto: Public/Promo, printscreen/TV Pink

 

Mnogi portali u regionu već godinama se bave ubistvom Jelene Marjanović, koje je i dalje nerasvetljeno. Glavni osumnjičeni je njen suprug Zoran, a suđenje je u toku.

Na temu ubistva pevačice govorio je i lider SRS Vojislav Šešelj, a njegove izjave mnogobrojni portali, među kojima je i Republika, iskoristili su za klikbejt naslove. Tako je na našem portalu objavljen originalni tekst, sa netačnim tvrdnjama, pod naslovom "VOJISLAV ŠEŠELJ ŠOKIRAO! Jelena Marjanović je ubijena jer nije htela da abortira dete POZNATOG POLITIČARA! ZORAN NIJE UBICA!?".

Međutim, lider radikala u izjavi nije spomenuo političara, već je rekao da ne veruje da je muž ubica.

- Mnogi tragovi su uklonjeni, nije urađena potrebna obdukcija, čije je dete nosila, ako je bila trudna. Nije postojao validan motiv. I danas ne verujem da je muž ubio - objašnjava Šešelj i navodi da su to nezvanična saznanja koja je on dobio.

Ovaj tekst nastao je kao posledica analize portala Raskrinkavanje.ba, koje je naš prvobitni, originalni tekst, koji je sada ispravljen, ocenilo kao klibejt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nena

25.10.2021 07:24

Pinokiu nos raste a ovom se sve vise kvrgavi kao raspali krompir...

Odgovori 27 19
Jokan

25.10.2021 13:34

Ko njemu daje pravo i sobodu da kalja ugled i moral jedne majke, prelepe žene,uspešne pevačie.humanitarca i predivne žene koja je bila odana. Ko je očistio tragove i zbog čega.zašto je kuća izribana varikinom..... Zašto je majka sumnjala na porodicu ubijene?????Zaštoje istraga trajavo uradjena.Gde je nestao inspektor Toša.....Zašto je odmah posle toga došlo do smene Kecmana, odličog i sosobnog izvršioca....Ako je nevin, štaće mu pet advokata...U toj porodici bila je sluškinja, maltretirana itd.itd. Niko ništa u Borči ne sme da kaže, a svi pretpostavljaju ko je ubica.....Zbog čega.....Psihopate....Ko štiti ubicu i zbog čega??????????

Odgovori 43 10