DETALJI SASLUŠANJA DŽONIĆEVIH SINOVA: Evo kako su prošli na ispitivanju, a jedna stvar je naročito čudna!

Autor:

Hronika

24.10.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan i Milan Džonić, sinovi Gorana Džonića danas su saslušani.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Sinovi Gorana Džonića

Policija se i danas nalazi u kući Gorana Džonića, koji je sa sinovima Stefanom i Milanom uhapšen zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu  ćerku Lidiju (25).

Prema nezvaničnim informacijama, Stefan Džonić na današnjem saslušanju navodno je bio čudan, bahat i nadmen.

On je navodno ranije viđan u društvu braće Konstantina i Kostadina Milošević, koji su uhapšeni zbog ubistva Đokića i čije saslušanje traje upravo u Tužilaštvu.

Drugi Goranov sin, Milan Džonić prilikom saslušanja navodno nije odavao utisak kao da bilo šta zna o zločinu.

Republika

Foto: facebook

Goran Džonić

Goranu Džoniću posle osmočasovnog saslušanja u VJT Niš rešenjem sudije za prehodni postupak određen je pritvor do 30 dana. Prema zvaničnom saopštenju portparola, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv Gorana Džonića.i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili isto krivično delo.

Viši sud u Nišu im je svima odredio pritvor kako ne bi uticali na svedoke, zbog visine kazne zaprećene za ovo krivično delo i uznemirenje javnosti, preneo je Kurir.

Foto: printskrin

Porodica Đokić

Podsetimo, vlasnik menjačnice iz Aleksinca Goran Ðokić i njegove žena i ćerka ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra, a njihova spaljena tela nađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. U četvrtak su lisice stavljene njihovom bliskom rođaku Goranu Džoniću, a juče su uhapšeni i njegovi sinovi Stefan i Milan. Na placu Stefana Džonića, koji je zaposlen u Vojsci Srbije, nađen je zakopan novac, otet od Ðokića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading