MAJKA GORANA ĐOKIĆA OČAJNA! Pa, Džonić je za svaku stinicu zvao mog sina! SVE MU JE DAO!

Autor: Republika

Hronika

23.10.2021

23:01

Nema većeg žala danas u aleksinačkom kraju od tuge koju kao svoj krst nosi baka Stojanka, majka Gorana Đokića (47) koji je zajedno sa svojom suprugom Gordanom (46) i ćerkom Lidijom(25) kidnapovan, ubijen i spaljen krajem septembra.

ST/V. LUKIĆ

Nerećna Stojanka Đokić

 

Ova baka, koju u selu svi znaju pod nadimkom Šojka bila je danas sa svojom snajom Vericom i još nekim članovima familije na groblju.

U teškom je stanju, cela kuća je zavijena u crno. Iako joj pojedini članovi familije kažu da ne priča s novinarima i da se ne uzbuđuje, ona se trgnula, a na licu joj se videla da iz nje progovara ogromna tuga i bol.

- Ovo je velika muka, bol, bol, sinko pa nema gde... Ja sam jednog sina izgubila, al njega sam nekako prebolela, bolestan je bio. Al ovi, zdravi, pravi. Nikoga loše nisu pogledali, svakome dobro učinili. Za Džonića, šta je sve činio, a sad?

Džonićevi roditelji zanemeli

Džonićevi roditelji koji su godinama radili u inostranstvu i napravili dve kuće i lepo uredili domaćinstvo, rekli su da ne źele da daju izjavu.

- Ne možemo ništa da kažemo - kazao je Goranov otac ne ustajući od stola, dok je majka ubice sa nekim razgovarala preko telefona i u očaju izgovorila:" Šta da da radimo došlo nam je da se ubijemo, sedimo i kukamo".

- Sve što mu je trebalo kod mog Gorana je došao. Gledaj moj krov, će opadne, a on ne zna šta ima? Od mojega sina pare da uzme, pa da troši. A, moj sin ovako ide, hramlje zbog bola u nozi. Kuću je prodao i zaradio da kupi na dete stan u Niš. Uništiše mi porodicu i pare uzeše. I kako čujem, od drugi, odma pare trošio. A, ja sad mojim najmilijima sveće da palim, koske njihove da ljubim - olakšala je dušu baka Stojanka.

Iako snaja Verica, izuzetno ljubazna osoba, svih ovih dana odoleva da priča za medije, samo je prokomentarisala: "Ja od ovoga veću muku nisam videla " i uvela baka Stojanku u kuću.

 

Komentari (2)

Loading
Žix

26.10.2021 01:08

Ko si bre zaradi pare na pošteno da si kupi stan na dete u Niš? Lele da znam i ja da si radim tu rabotu ? Ova Šojka gi spomenu pare 3 puta u rečenicu,daleko bilo ko da su si bitnije nego na životi od troje ljudi ? I sve zbog pare.Ovde gi na jug svi samo o pare pričaju - ko da su bitnije od život. To gi je sramota pravo da ti rečem.O pokojniku sve najlepše al ovaj mi ubiveni na lice ne deluje ko pošten čovek? Al dete ne zgreši gi nikome ,što dete utepaše ? Kukale vam majke ,monstrumi !!!

Republika Srpska

26.10.2021 13:46

@Žix - Zix kojim jezikom ti pises kukala ti stara majka...