JEDAN POŠAO OČEVIM STOPAMA, DRUGI VOJNIK: Ovo su Stefan i Milan Džonić koji se sumnjiče da su učestvovali u ubistvu Đokića

Autor: Republika

Hronika

23.10.2021

21:05

Braća Džonić, Milan i Stefan, sinovi Gorana Džonića su pored svog oca Gorana privedeni su pod sumnjom da imaju veze sa ubistvom porodice Đokić. Njima je kao i njihovom ocu predložen pritvor od 30 dana.

facebook.com/printscreen

Stefan i Milan Džonić se sumnjiče da su učestvovali u ubistvu Đokića

Ko su Milan i Stefan Džonić?

Stefan Džonić, jedan od dvojice sinova Gorana Džonića radi kao vojnik, dok je drugi Milan krenuo očevim stopama i zaposlen je kao vatrogasac.

Kako je "Blic" već pisao Goran Džonić je tokom prvog saslušanja pokušao upravo sinove da okrivi za monstruozni zločin. Tada su obojica Goranovih sinova ispitani i obojica su prošli poligraf, nakon čega su pušteni.

Policija je tada već imala materijalne dokaze koji upućuju na to da je Džonić učestvovao u stravičnom, a pronađeno je i oružje kojim su Đokići ubijeni.

Podsetimo, deo novca koji je kobne noći ukraden od Đokića pronađen je i zakopan u dvorištu Stefana Džonića, a prema sada poznatim informacijama Stefan je bio na terenu.

(Republika/Blic)

Komentari (1)

Loading
Leilani

24.10.2021 12:35

E, sad je vec 6, 7 sumnjivih, istraga ide u nekoliko pravaca, sad ce se medjusobno optuzivati, i daj boze da ne bude kao sa slucajem pokojne Jelene.