NIJE MAČKA, ALI JESTE ZEC! Nakon snimka koji je užasnuo Srbiju, kineski državljanin završio na sudu! PRETI MU DO TRI GODINE ZATVORA!

Autor: Republika

Hronika

23.10.2021

18:50

L. G. (42), jedan od dvojice kineskih radnika koji su na gradilištu fabrike "Linglong" u Zrenjaninu snimljeni dok deru zeca, a za koga se isprva mislilo da je mačka, saslušan je u zrenjaninskom tužilaštvu i protiv njega je podnet optužni predlog Osnovnom sudu.

twitter.com/printscreen

Kinezi deru zeca u Zrenjaninu

Kako prenosi Kurir, javni tužilac Mladen Vujin potvrdio je da je, nakon sprovedenog predistražnog postupka, zrenjaninska policija 13. oktobra podnela Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu krivičnu prijavu protiv kineskog državljanina L. G. zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinje.

- Dana 18. oktobra osumnjičeni je saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Zrenjaninu, nakon čega je istog dana iz ovog tužilaštva Osnovnom sudu u Zrenjaninu podnet optužni predlog protiv L. G. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinje iz člana 269, stav jedan, Krivičnog zakonika. Glavni pretres pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu još uvek nije zakazan - naveo je Vujin.

Inače, za krivično delo koje se L. G. stavlja na teret zaprećena je novčana kazna ili zatvor do tri godine.

Podsetimo, snimak ovog incidenta osvanuo je na društvenim mrežama 11. oktobra, a tužilaštvo je u predistražnom postupku utvrdilo da su kineski državljani L. G. (42) i L. V. (36) u krugu fabrike u izgradnji "Linglong" u Zrenjaninu ubili zeca radi ishrane, a nakon što su ga kupili od jednog lokalnog meštanina.

Komentari (2)

Loading
Čedo

23.10.2021 23:56

Zecovi spadaju u vrstu mesa koja spada u vrstu ishrane I nalazi se svud u svetu a vi kaznite kineze za zeca a ja bi da sam na mestu kineske ambasade odmah priznao nezavisnost Kosovo!!!!

Leilani

24.10.2021 01:46

@Čedo - Gde si ti skole ucio, tugo moja? 'Zecovi' se jedu, znamo, ali se ne kolju po ulicama, u krugu tvornica, i dr. Sam vrag vam je doveo te prljavce u Srbiju. Zarazili ceo svet, a daj boze da ne love i pacove a i pse i macke. Neko dobro napisa: budite sretni sto vam nisu doveli ljudozdere sa Bornea da rade u fabrikama. Jel' im to plata mala pa ne mogu da se hrane kao sav normalni svet.? Fuuj