PORODICA UBICE ĐOKIĆA SE RASPADA: Snajka od sramote ne ide na posao - oduvek su lepo živeli, ali je Goran bio previše alav (FOTO)

Autor:

Hronika

22.10.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje Gorana Džonića, prvoosumnjičenog za ubistvo kompletne porodice njegovog imenjaka i brata od strica Gorana Đokića dovelo je do rasula u porodici i na sve članove je uticalo pogubno.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Porodica Džonić u rasulu

Snajka ubice penzionisanog vatrogasa, Milena je sa ćerkama otišla kod svojih da bi se sklonile od policije i istražnih organa koji uporno od četvrtka popodne tragaju za dokazima protiv Džonića i njegovih pomagača u ubistvu troje Đokica.

Milena je izostala danas sa posla u prodavnicu u Žitkovcu i rekla je šefu i kolegama da neće raditi do daljnjeg.

- Rekla je da ne može da podnese užasnu situaciju u kojoj će svi da upiru prst u nju i ostale članove porodice zbog Gorana.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sin ubice ispred luksuznog dzipa

Komšije Džonića kažu da je Goran uvek imao novca i da lepo źivi oduvek jer je imao lepu platu, pa sada i penziju i roditelje u inostranstvu, ali da je izgleda iz pohlepe počinio monstruozna ubistva.

- Deda i baba , Goranovi roditelji su se vratili i žive na istom placu, svakome su napravili po deo kuće. Goran sa Suzanom, a sin Milan i snajka Milena sa ćerkicama žive. Na imanju imaju igralište za uživanje devojčica i unuka od sina Stefana kojeg je žena ostavila brzo po rodjenju deteta. Ona je policajka , kao i njen otac i nije mogla sa Stefanom pa je otišla , ali decaka im daje povremeno. Imaju svi uslove za lep život, ali Gorana je izgleda obuzela pohlepa i alavost pa je ubio brata koji mu je verovao - ispričala je komšinica Mara. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kuća i imanje skockani za uživanje i razonodu unuka

Komšije navode da Džonići imaju vozni park sa luksuznim automobilima.

- Imaju džipa, i dvoje ili troje skupih kola. Vozi i snajka - priča komšinica.


Braća od stričeva

Ubijeni Goran je bio ubici brat od strica treće koleno. Njegova prva komšinica koja kaže da više ne želi da sretne Džonića detaljno je objasnila srodničku vezu žrtve i njegovog dzelata.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Goran Džonić

 

- Đokićevog oca otac i Džonićevog oca majka su bili rodjeni  brat i sestra.  Znači Đokićev otac je  Džoniću bio stric i njih svohica Gorana su time braća od stričeva u trećem krugu, odnosno kolenu.

Uhapšen Milan Džonić, Goranov sin

Nakon što su privedena četvorica muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić iz Aleksinca, uhapšen je i Milan, sin Gorana Džonića koji je optužen za trostruko ubistvo.

Republika

Foto: facebook/printskrin

Milan Džonić

 

Lidija lajkovala objavu Suzane Džonić

Ubijena Lidija Đokić lajkovala je fotografije koje je objavila na fejsbuku Suzana, žena ubice. Tako je još kao devojčica sa svega 15 godina Lidija čestitala rođenje prve unuke Suzani i Goranu koji je devet godina kasnije lišio života. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading