SIMO JE MAJCI NAJAVIO SAMOUBISTVO: Slomio se otac ubice iz Apatina koji je digao ruku i na sebe

Autor:

Hronika

22.10.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Zoroja iz Like, nastanjen u selu Prigrevica kod Apatina, otac Sima Zoroje(26) koji je iz još neutvrđenih razloga došao je u utorak po podne u kuću Nikole Dimića (34) u istom selu i ispalio u njega nekoliko hitaca iz pištolja, a potom i sebe lišio života, progovorio je za Republiku.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policijski automobil

 

Otac mladog Sima tvrdi da je u šoku, kao i njegova kompletna porodica i svi njihovi prijatelji i familija, kao i komšije, zbog tragedije koja ih je zadesila, a koju niko nije mogao ni da nasluti iako je, prema njegovoj ispovesti Simo i najavio u razgovoru sa majkom koja ga je poslednja i videla.

- Simo je majci po povratku sa ispitivanja u policiji rekao: "Idem da se ubijem", ali ona to nije shvatila ozbiljno, verovala je da će ga proći bes usled kojeg je izrekao tu odvratnu rečenicu zbog nepravedne optužbe da je uradio nešto što nije - ispričao je Radomir Zoroja za Republiku.

Simo je pošto je upucao Dimića otišao na njivu gde je aktivirao ručnu bombu i legao na nju. Njegovi najbliži otac, majka, dve sestre i brat tragaju za uzrokom nervnog rastrojstva usled kojeg je od uzornog mladića postao ubica.

- Nismo znali da Simo imao bilo kakve veće probleme jer je on bio sin za ponos i diku. Bio je uzoran mladić, vrlo marljiv i vredan i nije se libio posla. Radio je kao viljuškar u Apatinskoj pivari. Šta ga je toliko ubilo u pojam nije nam poznato. Možda bih ja prozreo da ima neke probleme da celo leto nisam bio odsutan, bio sam u Lici -  zaključuje neutešni otac Radomir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading