GORAN DŽONIĆ PROGOVORIO U POLICIJI: Uhapšena još dva muškarca zbog ubistva Đokića!

Autor:

Hronika

22.10.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izjave koju je Goran Džonić dao u policiji, uhapšena su još dvojica muškaraca iz Niša.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Goran Džonić

Prema saznanjima "Novosti", Goran Džonić je uhapšenu dvojicu muškaraca označio kao saizvršioce, to jest saučesnike u zločinu.

U isto vreme, pred PU Niš kamion Parking servisa doneo je i džip marke “porše kajen” registarskih oznaka Aleksinca. Potvrde zvaničnih organa još nema.

Sa lisicama na rukama, jedan muškarac je sproveden u zgradu policije u velikoj žurbi a odmah zatim i drugi, krupnije građe, po istom scenariju, sa rukama vezanim na leđima. Sprovođenje uhapšenih jedan policajac beležio je kamerom.

Pred zgradu niške policije, ubrzo je dovezen i luksuzni “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su na sebi imali pancire i pištolje na opasačima, što znači da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja.

Dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 časova u Ulici Kosovke devojke u niškom naselju Pantelej, u planiranoj akciji policije.

"Oni su ušli u Kosovke devojke kod Pantelejske crkve i krenuli prema Pantelejskoj ulici, kada su ih, posle nekoliko stotina metara, zaskočili policajci. Očigledno su ih čekali na tom mestu jer ko uđe u Kosovke devojke, ne može ni levo ni desno, a tu je uvek gužva, tako da nema bežanja. Inspektori u civilu sa pancirima i policajci u punoj opremi, istrčali su za nekoliko sekundi i savladali dvojicu muškaraca. Sve se završilo brzo, džip je posle toga odmah zakačen za vozilo Parking servisa i odšlepan, kaže jedan od očevidaca za "Blic".

Očekuje se saopštenje niške policije povodom ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading