OLGICI LONČAR ODREĐEN PRITVOR: "Boginja lažnih usana" ostaje iza rešetaka!

Autor:

Hronika

22.10.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nako salušanja u Trećem osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu osumnjičene nadrilekarke Olgice Lončar, sud joj je odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Olga Lončar ostaje u pritvoru

Lončarevoj je pritvor određen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i krivično delo Neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Nadrilekarka je uhapšena nakon povratka iz Hrvatske kada su joj naši carinici zaplenili ogromnu količinu novca, prema saznanjima "Blica" oko 48.000 evra, i medicinsku robu sumnjivog porekla, tačnije bočice hijalurona i botoksa u vrednosti od oko 6.000 evra. Sve pronađeno su zaplenili, a njoj je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Inače, neposredno pre ovog hapšenja, "Boginja lažnih usana", kako nazivaju Lončarevu, privedena je i u Hrvatskoj, kada su je tamošnji inspektori uhvatili na delu kako bez prijave rada za strance ubrizgava botoks klijentkinjama. Saslušana je u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu, nakon čega je puštena.

Podsetimo, Olgica Lončar je jedna od nadrilekara protiv kojih su klijenti iz Srbije u junu ove godine podneli prijave zbog nestručnog izvođenja zahvata, za koje, kako se sumnja, nisu imali kvalifikacije, a od kojih su im ostale užasne posledice, dok je pojedinima čak i narušeno zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading